Працюємо над розкладом, – у Пентагоні відповіли, чи будуть переносити “Рамштайн” через ураган

Працюємо над розкладом, – у Пентагоні відповіли, чи будуть переносити “Рамштайн” через ураган Ася Ковальова Основні тези

  • Пентагон розглядає можливість перенесення зустрічі у форматі “Рамштайн” через ураган та зміну планів президента США Джо Байдена.
  • Держсекретар США Ентоні Блінкен також скасував свої плани щодо візиту до Німеччини для участі в засіданні Контактної групи з оборони України.

У Пентагоні відповіли, чи будуть переносити “Рамштайн” через ураган / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:511.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Пентагон розглядає можливість перенесення зустрічі у форматі “Рамштайн”, запланованої на 12 жовтня в Німеччині. Це може статися через ураган та зміну планів президента США Джо Байдена.

Про це на брифінгу заявила речниця Пентагону Сабріна Сінгх. Остаточне рішення ще не прийнято.

“Рамштайн” можуть перенести через ураган

Через ураган Мілтон президент Байден більше не їде до Рамштайну для участі в Контактній групі з питань оборони України. Ми все ще працюємо над тим, як це позначиться на розкладі міністра,
– зазначила речниця Пентагону.

Відповідаючи на запитання кореспондентки “Голосу Америки” про можливість перенесення засідання групи з питань оборони України та об’єднання його із зустріччю міністрів оборони НАТО 17-18 жовтня, представники Пентагону заявили, що остаточне рішення з цього питання ще не прийнято.

“Ми лише зараз це з’ясовуємо. Тож коли з’являться оновлення, я обов’язково їх повідомлю. Як ви знаєте, президент лише сьогодні вранці скасував свою подорож. Тож ми працюємо з цими деталями. Повідомимо, коли знатимемо більше”, – пояснили вони.

Блінкен також скасував свій візит на засідання “Рамштайн”

Держсекретар США Ентоні Блінкен скасував свої плани щодо візиту до Німеччини, де 12 жовтня мав взяти участь у засіданні Контактної групи з оборони України у форматі “Рамштайн”.

Раніше поїздку переніс і президент США Джо Байден.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *