Росіяни впритул розстріляли беззбройних українських військових біля Нью-Йорка

Росіяни впритул розстріляли беззбройних українських військових біля Нью-Йорка Маргарита ВолошинаОсновні тези

  • Російські військові розстріляли трьох беззбройних українських військових біля Нью-Йорка в Донецькій області, що було зафіксовано дроном.
  • Бійці “Азов” та 49-го батальйону взяли в полон одного з окупантів, який розповів деталі жорстоко розстрілу українських бійців.

Росіяни розстріляли 3 військових ЗСУ у Донецькій області

БІля Нью-Йорка у Донецькій області російські загарбники впритул розстріляли трьох беззбройних українських військових. Моторошні кадри вдалося зафіксувати за допомогою дрона.

Про це повідомила 12 бригада спеціального призначення “Азов” НГУ. Зауважимо, що на жаль, це далеко не вперше росіяни вдаються до таких цинічних злочинів стосовно українських захисників.

Росіяни розстріляли українських військових на Донеччині

Росіяни впритул розстріляли трьох беззбройних українських військових одного із суміжних підрозділів. Дрон зафіксував момент жорстокого злочину окупантів,
– розповіли в “Азов”.

Пізніше бійці 12-ї бригади спеціального призначення “Азов” спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон одного з групи окупантів, яка вчинила це звірство.

Як розповів вбивця наших захисників, з полоненими “не було коли возитись”. Тож вороже командування нібито віддало наказ розстріляти українських військових: “Взяли трьох – обнулити”.

Редакція 24 Каналу не може показати повне відео з етичних міркувань. Переглянути його можна за посиланням.

Російські війська систематично скоюють воєнні злочини

  • Днями керівник Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту Офісу генпрокурора Юрій Бєлоусов розповів, що росіяни стратили 93 українських полонених на полі бою. Однак це лише офіційні дані.
  • Він зазначив, що у 2024 році зафіксовано 80% випадків страти. Він повідомив, що така тенденція почала проявлятися ще в листопаді минулого року, коли “відбулися зміни у ставленні військовослужбовців Росії до наших військовополонених у гірший бік”.
  • Серед останніх злочинів – розстріл 16 українських військовополонених на Покровському напрямку. Андрій Костін назвав цей злочин наймасовішим відомим випадком страти українських військовополонених на лінії фронту. Трагедія трапилася в районі сіл Миколаївка та Сухий Яр.
  • Тоді ж, як Омбудсман України, Лубінець повідомив листовно про черговий російський злочин до ООН та МКЧХ. Чиновник наголосив: системність злочинів над українськими військовополоненими має бути припинена, а ті, хто це вчиняв, мають понести відповідальність.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *