У Києві чують вибухи, там працює ППО: уламки пошкодили багатоповерхівку

У Києві чують вибухи, там працює ППО: уламки пошкодили багатоповерхівку Владислав КравцовОсновні тези

  • У Києві вночі 3 жовтня були чутні вибухи через атаку російських дронів-камікадзе, працювала система протиповітряної оборони.
  • Унаслідок падіння уламків у Деснянському районі попередньо пошкоджено багатоповерхівку, але видимих пошкоджень немає, інформації про постраждалих не надходило.

У Києві працює ППО / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:281.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Київ вночі 3 жовтня атакували російські ударні дрони-камікадзе. У столиці чули вибухи і працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Водночас у місті фіксують падіння уламків.

Що відомо про роботу ППО у столиці

Оновлено! У Києві близько 02:20 знову пролунали звуки вибухів. Про це повідомили кореспонденти Суспільного. Для столиці все ще зберігалася загроза “Шахедів”

Начальник КМВА повідомив, що триває загроза застосування ударних БпЛА для Києва.

В місті працювало ППО. Внаслідок падіння уламків в Деснянському районі міста попередньо, пошкоджено багатоповерхівку,
– зазначив генерал.

На місці події без пожежі. Інформація щодо наслідків ще уточнюють.

Згодом Попко написав, що внаслідок падіння уламків біля житлового будинку видимі пошкодження будівлі відсутні. Інформація про постраждалих не надходила.

До слова, українська протиповітряна оборона також працює по ворожих цілях і в Київській області. В ОВА закликали громадян перебувайте в укриттях до кінця повітряної тривоги, а також подбати про власну безпеку і дотримуватися інформаційної тиші.

Зверніть увагу! Оперативно про тривоги, ракетну небезпеку для усіх областей України та вибухи читайте в нашому телеграмі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *