“Законна процедура”: у якій з областей почали розсилати повістки Укрпоштою

“Законна процедура”: у якій з областей почали розсилати повістки Укрпоштою Юлія МурінаОсновні тези

  • Укрпошта почала розсилати повістки військовозобов’язаним. Громадяни повинні з’явитися до ТЦК протягом 14 днів з моменту отримання.
  • Повістки з електронними підписами начальників ТЦК та СП, містять унікальний електронний ідентифікатор – QR-код.

Розсилка повісток поштою / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні, Getty Images)Більше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:541.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Укрпошта почала розсилати повістки. Військовозобов’язаний повинен з’явитися до ТЦК протягом 14 днів з моменту отримання.

Про це заявила Херсонська ОВА у фейсбуці. Заступниця начальника наголосила, що розсилання повісток Укрпоштою – це законна процедура.

Повістки Укрпоштою

Ольга Малярчук провела нараду з заступником начальника обласного ТЦК Олександром Самотеєм і директором з розвитку мережі Миколаївського й Херсонського регіонів АТ “Укрпошта” Володимиром Очеретнюком.

На ній обговорили механізм формування й надсилання повісток сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних і резервістів.

В ОВА зауважили, що повістки з електронними підписами начальників ТЦК та СП, містять унікальний електронний ідентифікатор у вигляді QR-коду. Їх друкує Укрпошта й надсилає за домашніми адресами військовозобов’язаних.

Розсилання повісток Укрпоштою є законною процедурою, що має забезпечити своєчасний виклик військовозобов’язаних до військкоматів і покращити мобілізаційну кампанію,
– підкреслила заступниця начальника Херсонської ОВА.

Зверніть увагу! В ОВА наголосили, що військовозобов’язаний повинен з’явитися до ТЦК протягом 14 днів з моменту отримання повістки. Якщо громадянин не з’являється, його притягують до адміністративної відповідальності, а ТЦК передає дані до поліції для розшуку.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *