Уночі Ізраїль вдарив по столиці Сирії: загинула відома телеведуча

Уночі Ізраїль вдарив по столиці Сирії: загинула відома телеведуча Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • Ізраїль завдав удару по Дамаску вночі, використовуючи безпілотники та літаки, внаслідок чого загинули 3 цивільних, зокрема відома телеведуча Сафа Ахмед.
  • Як зазначають ЗМІ, удар ЦАХАЛ був спрямований на зустріч між лідерами “Хезболли” та Корпуса вартових Ісламської революції.

Внаслідок ізраїльського удару по Дамаску загинула відома у країні телеведуча / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:071.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Уночі Ізраїль атакував Дамаск. Як повідомляють ЗМІ, ціллю удару по місту була зустріч лідерів “Хезболли” та Корпусу вартових ісламської революції.

30 вересня Іран оголосив про початок обмеженої “наземної операції” в Лівані. Було завдано ударів по стратегічних об’єктах, зокрема атаковано Бейрут.

Нічна атака на Дамаск

Як повідомляє міністерство оборони Сирії близько 2 години ночі за місцевим часом з напрямку Голанських висот ізраїльські військові завдали удару по Дамаску за допомогою безпілотників і літаків.

Сирійці переконують, що їхня ППО перехопила більшість ворожих дронів і ракет.

Водночас вони заявляють про загибель 3 цивільних, а також 9 поранених. Зазначається, що серед жертв удару по Дамаску – відома у країні телеведуча Сафа Ахмед.

Головне управління радіо та телебачення (Сирії – 24 Канал) оголошує про смерть ведучої Сафи Ахмед як мучениці після віроломної ізраїльської агресії проти столиці країни Дамаска,
– йдеться у повідомленні відомства.

Відео, опубліковані в соціальних мережах і геолоковані CNN, показують, що вибух стався поруч з будівлею Syria Telecom, на захід від військового аеропорту міста. На додаткових відео, геолокованих CNN, видно автомобіль у вогні після вибуху.

Приліт у Дамаску / Фото соцмережі

Як повідомляють ЗМІ, ізраїльський авіаудар по Дамаску був спрямований на зустріч між лідерами “Хезболли” та Корпусу вартових Ісламської революції. Снаряд потрапив у автомобіль біля посольства Ірану.

Наразі невідомо, де саме загинули телеведуча та інші двоє осіб.

Від коментарів ізраїльські військові відмовилися.

CNN зазначає, що й раніше Ізраїль з перервами завдавав авіаударів по Сирії після нападу ХАМАС 7 жовтня 2023 року, але зазвичай не оголошував про свою причетність до цих атак.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *