“Жодного доказу немає”: мати підозрюваного у вбивстві Фаріон стверджує, що її сина відпустять

“Жодного доказу немає”: мати підозрюваного у вбивстві Фаріон стверджує, що її сина відпустять Владислав КравцовОсновні тези

  • Мати В’ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, впевнена, що її сина відпустять, оскільки слідство не має прямих доказів його винуватості.
  • Олена Зінченко заявляє, що її син навіть не знав, хто така Ірина Фаріон, і якщо слідство буде чесним, воно доведе його невинуватість.
  • Жінка також наголосила, що В’ячеслав Зінченко боїться за своє життя через погрози, а до арешту успішно закінчив перший курс університету за спеціальністю “журналістика”.

Мати Зінченка стверджує, що її сина випустять з-під варти / Колаж 24 Каналу

Мати підозрюваного у вбивстві Ірина Фаріон В’ячеслава Зінченка висловила впевненість, що її нібито мають відпустити з-під варти. Жінка вважає, що слідство не має прямих доказів винуватості її сина.

Про це Олена Зінченко розповіла в інтерв’ю журналістам ТСН. Жінка також стверджує, що її син нібито не причетний до вбивства Ірини Фаріон.

Мати Зінченка стверджує, що її не причетний до вбивства

Олена Зінченко стверджує, що у районі, де вбили українську мовознавицю, її сина нібито взагалі не було. Ба більше, вона каже, що жодного прямого доказу його винуватості немає.

Я взагалі не розумію, на яких підставах його заарештували. Тому я навіть обурена. Той хлопець у панамці не схожий на мого сина. Той хлопець більш худорлявий, у нього інше обличчя. Все, що зараз відбувається, ці суди – це незаконне рішення,
– сказала вона.

Мати В’ячеслава Зінченка також додала, що її син “взагалі не знав, хто така Ірина Фаріон”. І вона наголосила, що якщо слідство буде чесним та відкритим, то воно “доведе, що Слава невинний”.

“Тоді ми зможемо довіряти слідству, тоді скажу, що в нашій країні є правосуддя”, – зазначила вона.

Окрім цього, жінка на питання про те, яким буде фінал слідства, відповіла, що “Славіка відпускають, це точно”.

Вона також додала, що її син боїться за своє життя, адже йому погрожувала “тільки одна людина і ми знаємо, хто це”. За словами Олени, до свого нещодавнього арешту В’ячеслав успішно закінчив перший курс університету і готувався вступити на другий курс за спеціальністю “журналістика”.

До слова, сторона обвинувачення стверджує, що В’ячеслав Зінченко був на місці злочину з імовірністю 99,9%. Адвокатка доньки Ірини Фаріон Наталія Романик наголосила, що результати експертизи “суперечать заявам підозрюваного” і в сукупності з іншими доказами творить цільну картину.

Окрім цього, сторона обвинувачення зазначила, що вимагатиме довічного ув’язнення для підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Для цього потрібно перекваліфікувати статтю обвинувачення.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *