Можливості є: Шарп оцінив, чи реально ліквідувати Путіна

Можливості є: Шарп оцінив, чи реально ліквідувати Путіна Меланія ГолембйовськаОсновні тези

  • Військовий оглядач з Ізраїлю Давид Шарп вважає, що Україна має можливості для ліквідації Путіна, але це дуже складне завдання через його високу охорону і конфіденційність інформації щодо його перебування.
  • Шарп також зазначив, що подібні дії можуть призвести до відповіді з боку Росії.

Україна має можливості для ліквідації Владіміра Путіна. Однак такі дії вимагають аналіз міжнародних понять та широкого аспекту всіх переваг.

Таку думку 24 Каналу висловив військовий оглядач з Ізраїлю Давид Шарп, зауваживши, що ліквідація Путіна може призвести до аналогічної відповіді. Крім того, подібна операція є дуже складною, як мінімум, враховуючи охорону російського диктатора.

Чи реально ліквідувати Путіна

Військовий оглядач з Ізраїлю пояснив, що спершу варто поставити питання, чи справді є завдання ліквідувати російського диктатора. Зрозуміло. що українці цього прагнуть, однак з політичного та військового огляду такі завдання часом можуть і не виникати.

Розглядається широкий спектр плюсів та мінусів. Я не впевнений, що українські спецслужби мають постанову про ліквідацію Путіна,
– пояснив Шарп.

Крім того, військовий оглядач з Ізраїлю розповів, що такого роду дії можуть призвести до відповіді з Росії або ж її ініціативи, які Кремль зараз також не бере до уваги.

Країна-агресорка вже раз намагалась завдати удару по будівлі адміністрації президента України. Кремль немає технічних обмежень, аби здійснювати подібні удари на щоденній основі.

Є певні міжнародні поняття, чому цього не роблять. Навіть у випадку Путіна вони діють,
– зауважив Шарп.

За словами військового оглядача з Ізраїлю, важливим також є те, що російський диктатор – людина, яку дуже сильно охороняють. В Росії приймають дуже серйозні засоби його безпеки, а інформація щодо його перебування конфіденційна.

Тому, на його думку, ліквідація Путіна є дуже складним завданням у всіх аспектах.

Однак, як ми бачимо, Путін побоюється такого варіанту. Ми бачимо посилення режиму охорони, його почали супроводжувати літаки винищувачі, поруч з його резиденцією розташовані системи зенітно-ракетного комплексу,
– зазначив Шарп.

Військовий оглядач з Ізраїлю наголосив, що можливості в України ліквідувати Путіна безсумнівно є, однак чи буде така спроба – невідомо.

До слова, військовий експерт Петро Черник вважає, що ліквідація Путіна може призвести до ще складнішої ситуації, адже в Кремлі є набагато агресивніші люди, ніж сам диктатор, а саме Сєргей Шойгу, Ніколай Патрушев, Алєксандр Бортніков та Сєргей Іванов. Невідомо, як би склалася узурпація влади після потенційної смерті Путіна.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *