Наймасованіший авіаудар по Запоріжжю: є багато постраждалих, серед яких – діти

Наймасованіший авіаудар по Запоріжжю: є багато постраждалих, серед яких – діти Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Росія здійснила масовану авіаційну атаку на Запоріжжя, використовуючи щонайменше 10 керованих авіабомб. Є великі руйнування багатоповерхових та приватних будинків.
  • Унаслідок авіаударів постраждало 16 осіб, серед яких двоє дітей.

Росіяни масовано атакували Запоріжжя 29 вересня / Колаж 24 Каналу

Росія масовано атакувала Запоріжжя, завдавши ударів керованими авіабомбами. Зруйновано багатоповерхівку та кілька приватних будинків. На жаль, унаслідок атаки є постраждалі.

Як заявив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, ворог завдав щонайменше 10 ударів. Наразі триває пошуково-рятувальна операція, адже під завалами можуть бути люди, повідомляє ДСНС України.

У Запоріжжі є постраждалі

Вдосвіта 29 вересня, з 05:25 до 06:00, окупанти завдали масованих авіаударів по Запоріжжю. За попередніми даними, російські загарбники застосували щонайменше 10 керованих авіабомб.

На жаль, унаслідок масованої атаки є значні руйнування та постраждалі. Так, відомо про 16 постраждалих:

  • 9 жінок,
  • 5 чоловіків,
  • двоє дітей – 17-річний підліток і 8-річна дівчинка.

З-під завалів вдалося врятувати 2 особи – чоловіка, який відмовився від госпіталізації, та жінку. Операція з порятунку жінки тривала близько 30 хвилин. Після того, як її деблокували, постраждалій надали психологічну допомогу та госпіталізували, щоб оцінити серйозність травм.

Як повідомив Федоров, 3 постраждалих госпіталізували у місцеві лікарні. Одного постраждалого вже медики відпустили, однак у лікарні залишається двоє постраждалих.

Інші постраждалі відмовилися від госпіталізації та отримали допомогу на місці. Наймолодшому постраждалому 17 років, найстаршій – 83.

Важливо. Іван Федоров повідомив, що усі, хто потребує допомоги, можуть звернутися за телефонами:
міський кол-центр: 15-80 (050); 414 15 80; (067) 656 15 80
гаряча телефонна лінія Запорізької ОВА: +38 0800 503 508

Унаслідок масованої авіаційної атаки значні руйнування є у багатоповерхівці. Також пошкоджено 6 приватних будинків у різних районах.

Наслідки авіаційних ударів по Запоріжжю : більше в галереї

На місці подій залучені поліцейські, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та інші профільні служби міста.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *