Нетаньягу відкрито сказав, що сам віддав наказ про ліквідацію лідера Хезболли та назвав причину

Нетаньягу відкрито сказав, що сам віддав наказ про ліквідацію лідера Хезболли та назвав причину Анастасія Лукашевська

Нетаньягу пояснив ліквідацію Насралли / Getty ImagesБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:561.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що рішення про ліквідацію лідера терористичного угруповання “Хезболла” Хасана Насралли він ухвалив з конкретною ціллю.

Про це Нетаньягу заявив у відеозверненні. За його словами, ліквідували Насраллу заради повернення додому жителів півночі країни, яких евакуювали через обстріл із території Лівану.

“Ліквідація Насрали стала необхідною умовою для досягнення цілей, які ми поставили: безпечного повернення жителів півночі додому і зміна балансу сил у регіоні на довгі роки”, – сказав Нетаньягу.

Він пояснив, що поки Насралла був живий, він міг швидко відновити спроможності, яких позбавили “Хезболлу”.

Тому я віддав розпорядження, – і Насралли більше немає з нами. Його ліквідація сприяє поверненню додому наших мешканців на півночі, а також наближає звільнення наших викрадених на півдні,
– наголосив Нетаньягу.

Зведення рахунків

За його словами, Насралла був “центральною фігурою осі зла Ірану”: не просто виконував вказівки Ірану, а часто і сам давав їм вказівки.

Тож, Нетаньягу вважає, що таким чином ізраїльська влада звела рахунки з тим, хто відповідальний за вбивства незліченної кількості ізраїльтян і багатьох громадян інших країн, включно із сотнями американців і десятками французів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *