Загинуло 4 людей, кілька будівель серйозно пошкоджені: все про удар по Кривому Розі

Загинуло 4 людей, кілька будівель серйозно пошкоджені: все про удар по Кривому Розі Софія РожикОсновні тези

  • 27 вересня Росія здійснила ракетну атаку на Кривий Ріг, внаслідок якої постраждали будівля поліції, навчальний заклад, понад 80 авто, а також є загибла та поранені.
  • Зруйновано майже 30 будівель, зокрема, 23 приватні будинки та 3 дев’ятиповерхівки.

Росія вдарила по Кривому Розі / Колаж 24 Каналу / Фото Суспільне Дніпро

Росія продовжує цинічно обстрілювати мирні українські міста. У п’ятницю, 27 вересня, росіяни здійснили ракетну атаку на Кривий Ріг.

Під удар потрапило приміщення відділку поліції, навчальний заклад, пошкоджено понад 80 автівок і, на жаль, відомо про загиблих. Все, що відомо про цинічну російську атаку на Кривий Ріг, читайте у матеріалі 24 Каналу.

Руйнувань зазнали майже 30 будівель

Про вибухи у Кривому Розі стало відомо о 9:16. Місцева влада підтвердила ракетний удар та просила мешканців не знімати і не поширювати у соцмережах наслідки удару.

Згодом стало відомо, що через атаку частково зруйновано п’ятиповерхову будівлю Криворізького районного управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

Окрім будівлі поліції, наразі відомо про ушкодження розташованих поруч 23 приватних будинків, 3 дев’ятиповерхівок, навчального закладу та понад 80 авто, з яких 8 – службові.

Над ліквідацією наслідків удару працюють усі оперативні та комунальні служби.

Як гепнуло – вікна затряслися, і двері – все почало трястися. Сильний вибух був, аж будинок хитнуло. В мене вдома все, на щастя, ціле,
– розповіла місцева жителька Суспільному.

А на площі Визволення розгорнули штаб допомоги постраждалим. Там можна отримати необхідні будматеріали та написати заяву на матеріальну допомогу.

Є постраждалі та жертви

У Дніпропетровській ОВА повідомили, що станом на 13:10 28 вересня пошуково-рятувальну операцію звершено. Внаслідок російського удару загинуло 4 людей.

30 вересня в місті – День жалоби за загиблими,
– мовиться в повідомленні.

Ще троє потерпілих перебувають у лікарні в середньому стані важкості.

Кривий Ріг оговтується після ранкової атаки / Фото Суспільне Дніпро

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *