У Махачкалі сталися вибухи та пожежа на АЗС: є загиблі та постраждалі, пошкоджено ЛЕП

У Махачкалі сталися вибухи та пожежа на АЗС: є загиблі та постраждалі, пошкоджено ЛЕП Владислав КравцовОсновні тези

  • 27 вересня у Махачкалі, Росія, сталися потужні вибухи на АЗС, що спричинили пожежу, загибель щонайменше 10 осіб, включно з 2 дітьми, та поранення ще 11 людей.
  • Вибухи знищили кілька машин та будівель, пошкодили ЛЕП, залишивши прилеглі будинки без електропостачання. Рятувальники продовжують ліквідацію наслідків.

Що відомо про вибухи на АЗС в Махачкалі / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:151.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

У Махачкалі, що у Росії, 27 вересня сталися потужні вибухи на АЗС. Внаслідок цього там загинули та постраждали люди.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Наразі на місці працюють рятувальники, які намагаються загасити пожежу, що сталася внаслідок вибухів, передає 24 Канал.

Що кажуть росіяни про вибухи на АЗС у Махачкалі

Про вибухи на автозаправній станції у дагестанській столиці Махачкалі російські телеграм-канали повідомили о 18:04 за київським часом. На кадрах, які ширили пропагандисти, можна побачити, як на місці утворився величезний стовп чорного густого диму.

У Махачкалі стався вибух на АЗС: дивіться відео

Станом на 21:17 відомо, що, за даними МНС Росії, внаслідок надзвичайної ситуації у Махачкалі кількість загиблих становить 10 осіб. Серед них, як передають росіяни, було 2 дітей.

Пожежа на АЗС у Махачкалі: дивіться відео

Також, за попередніми даними, 11 людей зазнали поранень, четверо з них спрямовані на амбулаторне лікування, а інші перебувають у лікарні в стані середньої тяжкості.

Вибух стався на АЗС у районі села Новий Хушет, що входить до міського округу Махачкали. Наразі площа пожежі становить 500 квадратних метрів, а рятувальники продовжують розбирати завали.

Наслідки вибухів на АЗС у столиці Дагестану: дивіться відео

Окрім цього, росЗМІ писали, що 14 людей врятовано з їдальні АЗС, розташованої безпосередньо поруч з епіцентром вибуху. Біля будівлі їдальні обвалилася стіна.

На заправці у Махачкалі приїхали швидкі та рятувальники: дивіться на відео

Згодом стало відомо, що на АЗС у Махачкалі було декілька вибухів. Імовірно, вони сталися один за одним. Що спричинило НП поки невідомо, на місце стягують російські екстрені служби.

У Махачкалі було кілька вибухів на АЗС: дивіться відео

На самій заправці внаслідок вибухів знищено кілька машин і будівель. Сама АЗС сильно постраждала. У будинках, що поруч із заправкою, наразі відсутнє електропостачання.

Очевидці також писали, що епіцентр вибуху був розташований у будівлі АЗС, де були каси, магазин і кав’ярня. Попередньо, вибух стався через займання бензину.

Глава Дагестану Сергій Меліков оголосив 28 вересня днем ​​жалоби за загиблими у Махачкалі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *