Росіяни вдарили по центру Краматорська: є жертви та багато постраждалих

Росіяни вдарили по центру Краматорська: є жертви та багато постраждалих Анжеліка БайбакОсновні тези

  • 25 вересня росіяни обстріляли центр Краматорська, завдавши ударів двома керованими авіабомбами.
  • Пошкоджено багатоповерхівки, магазини, автівки та цивільну інфраструктуру. Станом на 17:30 відомо про 2 загиблих та 19 постраждалих, рятувальна операція триває, адже під завалами можуть бути люди.

Росіяни обстріляли Краматорськ / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:041.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

У середу, 25 вересня, росіяни обстріляли Краматорськ. Ворог завдав авіаударів по центру місту. На жаль, є загиблі та багато постраждалих.

Про це повідомили у Краматорській міській раді. Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено багатоповерхівки, магазини, цивільну інфраструктуру та автівки.

Окупанти вдарили по центру Краматорська

Російські загарбники обстріляли центр Краматорська. Ворог вдарив по місту 2 керованими авіабомбами.

Зазначалося, що внаслідок атаки пошкоджено та частково зруйновано 2 багатоповерхівки, крамниці, автівки та цивільну інфраструктуру. На жаль, внаслідок обстрілу є загиблі та постраждалі.

Вадим Філашкін, голова Донецької ОДА, в четвер, 26 вересня, повідомив остаточні наслідки удару по Краматорську. Так, внаслідок атаки ворога є 2 загиблих і 19 поранених осіб.

Відомо, що загинули 50-річний чоловік і 87-річна жінка. Серед тих, хто зазнав поранень – 4 дитини віком від 4 до 15 років.

Внаслідок дій противника пошкоджені 39 багатоповерхівок, 3 навчальні заклади, 10 торгових точок і 16 автомобілів.

Наслідки удару по Краматорську: дивіться відео

Це – черговий воєнний злочин росіян і чергове сумне нагадування, що абсолютно безпечних місць на Донеччині не залишилось. Бережіть себе! Евакуюйтесь!
– наголосили у Краматорській міській раді.

У поліції опублікували моторошні кадри після обстрілу. На фото видно, що внаслідок атаки багатоповерхівки мають серйозні пошкодження. Місцями – є обвали.

Наслідки удару по Краматорську – більше у галереї

За попередньою інформацією, під завалами можуть бути люди. Наразі триває рятувальна операція. Людям надається уся необхідна допомога.

Моторошні кадри з багатоповерхівки, у яку влучила КАБ

Журналісти “Радіо Свобода” опублікували моторошні кадри з багатоповерхівки, у яку влучила російська авіабомба. На відео видно, що перекриття між 4 та 5 поверхами зруйноване, а самого 5 поверху фактично не лишилося.

Будинок у Краматорську після атаки: дивіться відео

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *