У Тверській області “уламки” дрона спричинили масштабну пожежу та гучну детонацію

У Тверській області “уламки” дрона спричинили масштабну пожежу та гучну детонацію Олесь ДрукачОсновні тези

  • У Тверській області Росії сталася масштабна пожежа та серія вибухів вночі 18 вересня, спричинені начебто “уламками” дрона.
  • Місцеві жителі чули характерний звук безпілотника перед вибухами. На місці “падіння уламків” працюють екстрені служби, а ще – оголосили часткову евакуацію.
  • Місцеві повідомляють, що дрон влучив у склад із боєприпасами. Тверська область стала п’ятою областю Росії за ніч 18 вересня, де фіксували атаку дронів.

Вибухи у Росії 18 вересня / Колаж 24 Каналу фото очевидцівБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:471.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Сильна пожежа та низка вибухів – це те, що чули й бачили жителі Торопця Тверської області Росії вночі 18 вересня. А перед цим місцеві зауважували характерний звук безпілотника.

За повідомленнями місцевої влади, на місці “падіння уламків” працюють екстрені служби. Інформації про постраждалих немає, але оголошено евакуацію, як зауважив 24 Канал.

Атака дронів на Тверську область 18 вересня: що відомо

Після 3 години ранку з Росії, зокрема з Тверської області, стали надходити повідомлення про вибухи та пожежу у місті Торопець.

Губернатор області Ігор Руденя офіційно визнав проблему, але традиційно спробував її применшити: мовляв, була атака дронів, але всі збили, просто уламки впали.

Хай там як, а “падіння уламків” спричинило пожежу. А потім і детонацію: місцеві пишуть у соцмережах, що насправді дрон влучив у склад із боєприпасами.

Детонація у Торопці Тверської області: дивіться відео очевидців

Момент потужного вибуху у Тверській області: дивіться відео з мережі

Згодом влада оголосила часткову евакуацію “з території, де веде роботу ППО та локалізують пожежу”.

Зауважимо, у Торопці та околицях розташовані кілька військових частин. По одній з них добрі дрони вже завдавали удару в травні 2024 року, тоді там теж сталася пожежа.

Тверська стала 5 областю Росії за ніч 18 вересня, де фіксували атаку дронів. Раніше про збиті безпілотники повідомляла влада Брянської Смоленської, Тульської та Орловської областей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *