Шойгу приїхав до Ірану з неоголошеним візитом, щоб передати таємне послання від Путіна

Шойгу приїхав до Ірану з неоголошеним візитом, щоб передати таємне послання від Путіна Анастасія КушпітОсновні тези

  • Секретар Ради безпеки Росії Сєргєй Шойгу здійснив неоголошений візит до Ірану за дорученням президента Росії Володимира Путіна.
  • Про візит Шойгу повідомили російські пропагандистські ЗМІ та іранське державне агентство IRNA постфактум.
  • Шойгу зустрівся з секретарем Вищої ради національної безпеки Ірану Алі Акбаром та проаналізував досягнуті угоди між країнами, підтвердивши підтримку політики Ірану щодо транспортних маршрутів з Азербайджанською Республікою.
  • Також Шойгу передав послання від Путіна президенту Ірану Масуду Пезешкіянові, але подробиці цього послання не були оприлюднені.

Шойгу приїхав в Іран / Скриншот з відеоБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:561.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Секретар Ради безпеки Росії Сєргєй Шойгу приїхав до Ірану за дорученням Путіна. Його візит не анонсували.

Про візит Шойгу до Ірану вже постфактум написали російські пропагандистські ЗМІ та іранське державне агентство IRNA, повідомляє 24 Канал.

Для чого Шойгу приїхав в Іран

Російські ЗМІ пишуть, що Шойгу прибув туди за дорученням диктатора Путіна для виконання домовленостей, досягнутих під час візиту секретаря Вищої ради національної безпеки Ірану Алі Акбара до Санкт-Петербурга.

Вони повідомили, що в Ірані російський посадовець вже побачився з Акбаром.

Під час зустрічі зі своїм іранським колегою Шойгу проаналізував досягнуті між двома країнами угоди та підтвердив свою підтримку політики Ісламської Республіки щодо коридорів та транспортних маршрутів з Азербайджанською Республікою,
– пише іранське видання.

Також він зустрівся з президентом Масудом Пезешкіяном й передав йому послання від Путіна.

Шойгу в Ірані: дивіться відео

Традиційно, ЗМІ обох країн не опублікували подробиці їхнього діалогу. Тож наразі невідомо, що за послання Шойгу передав Пезешкіяну.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *