Під Києвом дорогою до Конча-Заспи сталася ДТП: там перекинувся мікроавтобус, загинула жінка

Під Києвом дорогою до Конча-Заспи сталася ДТП: там перекинувся мікроавтобус, загинула жінка Владислав КравцовОсновні тези

  • На Столичному шосе під Києвом сталася ДТП за участі автомобіля форд та мікроавтобуса мерседес, унаслідок якої загинула водійка легковика, а водій та пасажири мікроавтобуса зазнали травм.
  • Через аварію на Столичному шосе ускладнений рух транспорту в напрямку вулиці Академіка Заболотного, про що повідомили в КМДА.
  • Станом на 13:45 медики надали допомогу п’ятьом пасажирам на місці: ще дев’ятьох, зокрема водія мікроавтобуса та одну дитину, госпіталізували до медичних закладів столиці.
  • Рятувальники деблокували тіло загиблої водійки легкового автомобіля, а місцеві телеграм-канали повідомили, що внаслідок аварії мікроавтобус перекинувся на бік.

У Києві сталася моторшна аварія на Столичному шосе / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:571.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

На столичному шосе під Києвом дорогою до Конча-Заспи сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок аварії є загибла та постраждалі.

Зараз на місці перебувають правоохоронці, які вивчають обставини ДТП. Про це повідомили в поліції Києва.

Що відомо про моторошну ДТП під Києвом

Поліцейські повідомили, що дорожньо-транспортна пригода трапилася на Столичному шосе, що в Голосіївському районі, за участю автомобіля форд та мікроавтобуса мерседес.

Внаслідок автопригоди водійка легковика загинула, водій та пасажири мікроавтобуса зазнали тілесних ушкоджень,
– зазначили в поліції.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до правоохоронців о 12:35. На місце події виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку, патрульна поліція та медики.

Наразі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють, а інформацію згодом будуть доповнювати правоохоронці.

Моторошна аварія під Києвом / Фото поліції Києва та патрульної поліції Києва

У КМДА, коментуючи аварію, зазначили, що через ДТП на Столичному шосе ускладнений рух транспорту в напрямку вулиці Академіка Заболотного.

“Станом на 13:45 п’ятьом пасажирам медики надали допомогу на місці, ще дев’ятьох постраждалих госпіталізували в медзаклади столиці. Серед госпіталізованих, зокрема, водій пасажирського транспортного засобу та одна дитина”, – зазначили в держадміністрації.

Наслідки ДТП біля Києва / Фото з місцевих телеграм-каналів

Зрештою рятувальники деблокували тіло загиблої водійки легкового авто.

До цього про ДТП також писали й місцеві телеграм-канали. Там зазначали, що внаслідок аварії маршрутка перекинулася на бік.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *