Росіяни стратили мечем беззбройного українського полоненого

Росіяни стратили мечем беззбройного українського полоненого Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Російські військові стратили мечем беззбройного українського військовополоненого, який здався у полон. Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про цей випадок у своєму телеграм-каналі та додав, що метою таких злочинів є деморалізація українського суспільства.
  • Лубінець направив листи до міжнародних організацій, МКЧХ та ООН, для фіксації порушення прав людини з боку Росії.
  • Офіційно місце злочину Дмитро Лубінець не називав, але, як пишуть у мережі, ймовірно, це сталося у Новогродівці Донецької області.

Росіяни стратили мечем українського полоненого / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:051.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Росіяни скоїли черговий воєнний злочин і стратили мечем беззбройного українського військового, який здався у полон. Україна вже звернулася до міжнародних організацій, аби вони зафіксували порушення прав людини.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець. Він додав, що такі показові злочини ворога направлені на деморалізацію українського суспільства.

Стало відомо про чергові звірства окупантів

Лубінець повідомив, що російські загарбники скоїли черговий воєнний злочин та мечем стратили беззбройного українського військовополоненого з перев’язаними скотчем руками. Омбудсман вже направив листи до міжнародних організацій, МКЧХ та ООН, аби вони зафіксували чергове порушення прав людини зі сторони Росії.

Рівень варварства й кровожерливості неможливо осягнути. Такі дії є грубим порушенням Женевської конвенції про поводження з військовополоненими! Скільки ще світ дивитиметься, як Росія відкрито демонструє зневагу до будь-яких норм і законів?
– емоційно наголосив Лубінець.

Уповноважений ВР з прав людини також додав, що такі показові страти направлені на деморалізацію українського суспільства. Лубінець додав, що українці, бачачи такі дії, повинні ставати ще рішучішими у боротьбі проти агресора.

Офіційно не повідомляли, де саме стався черговий злочин окупантів. Однак у мережі пишуть, що, ймовірно, українського полоненого стратили у Новогродівці Донецької області. Російські “воєнкори” у своїх телеграм-каналах публікують жахливі фото, що є доказом воєнного злочину.

Крім того, у мережі додають, що на мечі, яким стратили українського полоненого, ймовірно, є напис: “За Курськ”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *