На Київщині вночі “Шахед” упав і здетонував прямо на подвір’ї

На Київщині вночі “Шахед” упав і здетонував прямо на подвір’ї Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • Уночі 16 вересня Київ та область зазнали атаки ворожих безпілотників, проте влучань в об’єкти критичної чи цивільної інфраструктури не було, хоча уламки збитих дронів спричинили пошкодження.
  • Мешканка одного із населених пунктів на Київщині Катерина розповіла, що “Шахед” впав і здетонував прямо на подвір’ї їхнього будинку, спричинивши сильний вибух і пошкодження.
  • Інша жителька, пані Тетяна, повідомила, що внаслідок атаки її будинок зазнав значних пошкоджень, а її старший син був поранений осколками.
  • Військовослужбовець Максим розповів, що його автомобіль прийняв удар від вибуху “Шахеду”, фактично врятувавши їм із дружиною життя.
  • Місцева влада повідомила про пошкодження п’яти автівок та трьох будинків у селищі, а також про одну поранену жінку, яку вже прооперували після потрапляння осколка у живіт.

Окупанти вночі вдарили дронами по Київщині / Колаж 24 Каналу

Уночі 16 вересня Київ та область опинилися під ударом ворожих безпілотників. Влучань в об’єкти критичної чи цивільної інфраструктури, на щастя, немає. Однак уламки збитих дронів спричинили пошкодження і регіоні.

Як повідомили у КМВА, майже два десятки безпілотників, які намагалися атакувати столицю, були збиті. Загалом вночі у 10 областях працювала ППО. Було гучно, зокрема, на Київщині.

Розірвався прямо біля будинку

В одному із населених пунктів “Шахед” впав і здетонував з бойовою частиною прямо на подвір’ї.

Місцева мешканка Катерина розповідає, що було дуже чутно вибухи, а також гудіння дрона. Вони якраз із сином сховалися у коридорі між двома стінами. Всі дуже перелякалися. Чули, як осколки падають на будинок.

Ще одна жителька, будинок якої постраждав від атаки БпЛА, пані Тетяна поділилася з журналістами пережитим. Каже, що всередині помешкання – пошкоджені вікна, стеля, стіни. Уночі спустилася разом із меншою дитиною до підвалу. Осколки трохи зачепили старшого сина, проте він вже поїхав на навчання.

Наслідки обстрілу Київської області / Фото Нацполіція, Суспільне

Одна з пошкоджених автівок належить військовослужбовцю Максиму. Чоловік наразі перебуває на ротації. Він розповів, що приблизно о другій ночі поруч збивали “шахед”.

Бойова частина здетонувала і ця машина прийняла удар на себе. Фактично, врятувала життя нам з дружиною. Сусідка одержала осколок і зараз в лікарні. Це жахливо, коли тобі в хату влітають величезні металеві осколки та каміння,
– розказав військовий.

За словами місцевої влади, у селищі зафіксовано пошкодження п’яти автівок, три будинки сильно постраждали. Ще в двох вибиті вікна. Через атаку є одна поранена жінка. Осколок потрапив їй у живіт. Зараз її вже прооперували

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *