По Харкову прилетіли КАБи, виникла пожежа

По Харкову прилетіли КАБи, виникла пожежа Олесь ДрукачОсновні тези

  • У Харкові 9 вересня сталися вибухи внаслідок атаки з повітря КАБами.
  • Міська влада повідомила про удар, в результаті якого виникла пожежа.
  • На цей момент інформації про постраждалих немає, триває збір даних.

Вибухи у Харкові / 24 КаналБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:241.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

У Харкові пролунали вибухи, ворог атакував місто з повітря. Попередньо – корегованими авіаційними бомбами (КАБами).

Міська влада повідомила про прильоти. Щонайменше на місці одного виникла пожежа. Про ймовірних постраждалих наразі інформації немає.

Атака на Харків із повітря 9 вересня: що відомо

Повітряну тривогу в Харківській області оголосили о 02:46. Місцеві моніторингові спільноти одразу почали писати про пуски коригованих авіаційних бомб на обласний центр. Невдовзі відреагувала і місцева влада.

Попередньо – кілька ударів по місту КАБами. Щодо постраждалих – йде збір інформації. На місці одного з прильотів пожежа,
– написав міський голова Харкова Ігор Терехов.

Оновлення 04:40. Міський голова Харкова повідомив, що внаслідок влучання КАБу по Київському району пошкоджено приватні житлові будинки. Було загоряння гаража та рослинності навколо. Попередньо, жертв немає.

Оновлення 6:29. Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що о 03:01 російські окупанти вдарили КАБом по Київському району Харкова. Загорілись гараж та чагарники. Люди не поранились. Ще одне влучання зафіксували у Малоданилівській громаді. Там пошкоджено 4 приватних будинки, також без поранених.

Цієї ж ночі у Київській області лунали вибухи. Місцева влада інформувала про роботу сил Протиповітряної оборони, а Повітряні сили перед цим – про загрозу застосування ворогом ударних дронів-камікадзе.

Зверніть увагу: уся найважливіша та оперативна інформація про вибухи й тривоги є у нашому телеграм-каналі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *