Загинув Ярослав Олійник – радник міністра з питань стратегічних галузей

Загинув Ярослав Олійник – радник міністра з питань стратегічних галузей Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • Ярослав Олійник, член оновленої команди МінСтратегПрому, загинув разом з дружиною Ніною в ДТП вночі 8 вересня.
  • Ганна Гвоздяр, заступниця міністра з питань стратегічних галузей, повідомила про трагедію у Facebook.
  • Ексміністр Олександр Камишін зазначив, що Олійник приєднався до міністерства минулого літа з лінії фронту і відповідав за роботу з виробниками дронів.
  • Мер Тетієва Богдан Балагура висловив скорботу, підкресливши важливу роль Олійника у роботі з безпілотниками та його внесок у перемогу України, наголосивши на його професійності та людяності.

Представник Мінстратегпрому загинув у ДТП / Фото з соцмережі

Стало відомо про загибель Ярослава Олійника “Локі”. Він працював у Міністерстві стратегічної промисловості.

Про загибель колеги повідомила заступниця міністра з питань стратегічних галузей Ганна Гвоздяр.

Загинув 28-річний урядовець і військовий

Увечері 8 вересня посадовиця зробила допис у Facebook. У ньому вона розповіла, що отримала трагічну звістку про те, що вночі Ярослав Олійник разом із дружиною Ніною потрапили у смертельне ДТП.

Ярослав був щирою та веселою людиною, що присвятила все своє – на жаль, дуже недовге – життя боротьбі з ворогом. Це велика втрата для всіх нас. Для мене Локі став першим колегою в Міністерстві, він багато чому навчив мене, а я – його,
– написала Гвоздяр.

На загибель “Локі” відреагував й ексміністр Олександр Камишін. Чиновник зауважив, що Олійник був одним із перших членів оновленої команди МінСтратегПрому. Він доєднався до міністерства минулого літа прямо з лінії фронту. Відповідав за роботу з виробниками дронів.

Трагічну звістку прокоментував й мер Тетієва Богдан Балагура. Він зазначив, що Ярослав Олійнику було лише 28 років, з яких 10 він провів на війні.

Немає слів, щоб описати цю трагедію, особливо усвідомлюючи, яку важливу роль Локі відігравав у роботі з безпілотниками та скільки він зробив для перемоги України….Він був щирою, справжньою, професійною та людяною людиною,
– пригадав міський голова.

Довідка: Ярослав Олійник з літа 2023 року займав посаду радника міністра з питань стратегічних галузей. Попрощатися з ним можна буде у вівторок о 12-й в Михайлівському соборі, Київ.

Нагадаємо, 5 вересня на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості призначили колишнього очільника Укроборонпрому Германа Сметаніна. Раніше Олександр Камишін подав у відставку. Він перебував на посаді очільника Мінстратегпрому з березня 2023 року. Наразі його призначено радником Зеленського зі стратегічних питань.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *