ГУР провело спецоперацію в Росії, “привітавши” з Днем нашої розвідки, – джерела

ГУР провело спецоперацію в Росії, “привітавши” з Днем нашої розвідки, – джерела Діана КвасневськаОсновні тези

  • Головне управління розвідки України провело спецоперацію в Росії до Дня воєнної розвідки, який відзначається 7 вересня.
  • Кіберфахівці ГУР розмістили листівку-привітання на багатьох російських вебресурсах з написом: “Поздравляем Военную Разведку Украины – мудрий пануватиме над зірками”.
  • Операція стала частиною продовження серії зламів ворожих вебресурсів та серверів, а також виведення з ладу інформаційних та інфраструктурних систем на території Росії.

ГУР “привітало” росіян зі святом / Колаж 24 Каналу (фото джерел та ГУР)Більше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:461.25×1.25x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Україна 7 вересня відзначає День воєнної розвідки. Головне управління розвідки вирішило “привітати” росіян зі святом.

Джерела 24 Каналу заявили, що багато інтернет-користувачів у Росії побачили листівку-привітання. На ній був напис: “Поздравляем Военную Разведку Украины – мудрий пануватиме над зірками”.

Що відомо про операцію ГУР

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України провели спецоперацію до Дня воєнної розвідки України. Вони оригінально привітали росіян, розмістивши на багатьох російських вебресурсах листівку з привітанням ГУР,
– заявили джерела.

Зокрема, її побачили щонайменше на декількох ворожих сайтах.

Джерела зауважили, що ця операція – продовження серії зламів ворожих вебресурсів та серверів, виведення з ладу інформаційних та інфраструктурних систем на території Росії.

ГУР провело операцію й на російських сайтах побачили картинку-вітання для ГУР / Фото джерел 24 Каналу

“Кіберпростір став ще одним фронтом у сучасній війні та фахівці ГУР вже готують нові операції”, – анонсували джерела.

До речі, перед цим Головне управління розвідки здійснило атаку на мережеву інфраструктуру Росії. Зокрема, під ударом був “Лукойл”, “Банк Росії” та органи російської влади.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *