“Очманіти, що там коїться”: біля російської Тули сильна пожежа на заводі “Пластик”

“Очманіти, що там коїться”: біля російської Тули сильна пожежа на заводі “Пластик” Владислав КравцовОсновні тези

  • У Тульській області сталася велика пожежа на заводі “Пластик”, яка розпочалась ввечері 5 вересня.
  • Пожежа охопила цех, що будується, і наразі площа займання зросла до 2 тисяч квадратних метрів.
  • На місці події працюють 50 спеціалістів і 18 одиниць техніки, але гасіння пожежі ускладнюється через високе пожежне навантаження будівлі.
  • Очевидці повідомляли про вибух перед початком пожежі, а також бачили спалахи з вікон будинків, розташованих неподалік.
  • Інформації про причини пожежі немає. Попередні дані також вказують на відсутність постраждалих на місці події.

У Тульській області загорівся завод “Пластик” / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:321x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

У Тульській області країни-агресорки ввечері 5 вересня сталася сильна пожежа. Там зайнявся завод “Пластик”.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Наразі на місці події працюють пожежники, однак площа займання лише продовжує збільшуватися, передає 24 Канал.

Що відомо про пожежу на російському заводі “Пластик”

Російські пропагандисти зазначають, що у місті Вузлова у Тульській області потужна пожежа охопила цех, що будують на території заводу “Пластик”. За попередніми даними, на підприємстві площа загоряння стрімко зростає.

У Росії горить завод “Пластик”: дивіться відео

Повідомлення про пожежу надійшло ще о 18:29, на місце події було направлено 8 пожежних розрахунків і автодрабину.

Спочатку російські рятувальники повідомляли про займання на території 1 тисяча квадратних метрів, але згодом вона збільшилася до – 2 тисяч.

На заводі у Тульській області площа займання 2 тисячі квадратних метрів: дивіться відео

Інформації про причини пожежі, як і про постраждалих, наразі немає. За дорученням тимчасово виконувача обов’язків губернатора Тульської області Дмітрія Міляєва на місце виїхав міністр з регіональної безпеки Сєргєй Косов.

Величезне полум’я на заводі “Пластик”: дивіться відео

За даними російського МНС, на місці працюють 50 спеціалістів і 18 одиниць техніки. Гасіння ускладнює високе пожежне навантаження будівлі, усередині перебувають бочки з моторним мастилом.

Площа пожежі на “Пластику” лише збільшується: дивіться відео

Очевидці, які бачили займання та величезний дим, розповідали, що до того, як на “Пластику” сталася пожежа, був величезний вибух. Також з вікон будинків близьких до заводу бачили спалахи.

Очманіти, що там коїться? Ось це “Пластик”. Ось це я розумію,
– коментує ситуацію росіянин.

Росіянин розповідає про те, як бачив спалах біля “Пластику”: дивіться відео

За попередніми даними, на місці події у Тульській області обійшлося без постраждалих. У якому стані наразі завод “Пластик” – достеменно невідомо.

Цікаво, що, за даними російських ЗМІ, завод “Пластик” є найбільшим постачальником пластмаси по всій країні. На підприємстві також діють технологічні лінії з виробництва компонентів виробів для авто та машинобудування, засобів індивідуального захисту, а також готових виробів побутового призначення.

До слова, 1 вересня величезна пожежа охопила й Московський нафтопереробний завод. Росіяни бідкалися, що підприємство нібито атакували дрони, а займанню присвоїли найвищий ранг.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *