На Закарпатті жінка заявила, що її батько помер після побиття в ТЦК: що каже Лубінець

На Закарпатті жінка заявила, що її батько помер після побиття в ТЦК: що каже Лубінець Поліна БуяноваОсновні тези

  • Жителька Закарпатської області заявила, що її батька незаконно затримали та побили працівники ТЦК та СП, що призвело до його смерті.
  • Громадянка звернулася до уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, який відреагував на інцидент.
  • Дмитро Лубінець повідомив про збільшення кількості скарг на неправомірні дії ТЦК та СП на Закарпатті і закликав до негайного та неупередженого розслідування випадку.

Чоловік помер нібито після побиття в ТЦК / Колаж 24 Каналу

Жителька Закарпатської області заявила, що працівники ТЦК та СП незаконно затримали її батька. За її словами, чоловіка побили й це призвело до його смерті.

Громадянка звернулася до представника уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Сам Дмитро Лубінець також відреагував на резонансну історію.

Як відреагував Дмитро Лубінець

За словами Лубінця, на Закарпатті зросла кількість звернень щодо неправомірних дій представників ТЦК та СП.

Цей випадок потребує негайного, всебічного і неупередженого розслідування. Нині відомості про кримінальне правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) внесені до ЄРДР,
– написав уповноважений з прав людини.

Лубінець також скерував запит до Генерального прокурора з метою з’ясування всіх обставин справи. Він наголосив, що, у разі виявлення порушень, вимагатиме притягнення до відповідальності винних посадових осіб, “незалежно від їхніх звань, рангів та посад, які вони обіймають”.

Справедливість має бути відновлена, а всі винні мають понести відповідне покарання!
– підсумував Дмитро Лубінець.

До слова, раніше житель Сумської області звинуватив військовослужбовців ТЦК та СП на Прикарпатті у насильній мобілізації та підробці документів. Водночас військовослужбовці зазначили, що мали право на мобілізацію чоловіка.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *