Дурову заборонили виїжджати з Франції до березня 2025 року – ЗМІ – новини 1+1

Засновник Telegram Павло Дуров

Офіс Telegram ніколи не отримував повідомлення про розшук Дурова, натомість був ордер на обшук, а не на арешт його очільника.

Засновнику Telegram Павлу Дурову заборонили залишати Францію протягом шести місяців – до березня 2025 року.

Як пише французький журнал Paris Match з посиланням на поінформовані джерела, суд розділив заставу у розмірі п'яти мільйонів євро на частини: один мільйон мільярдер має внести одразу, решту чотири – виплачувати п'ятьма щомісячними платежами.

Як розповіло одне з джерел, офіс Telegram “ніколи не отримував повідомлення про розшук” Дурова. Натомість був ордер на обшук, а не на арешт його очільника.

Журнал називає Дурова кіберповелителем світу, який кожен ранок “починає з 200 віджимань і 100 присідань, перш ніж прийняти крижану ванну”. У Дубаї він орендував віллу в 1400 “квадратів” за 84 тисячі доларів на місяць. А тепер Дуров дав вказівки помічникам знайти йому житло в Парижі – і “бюджет необмежений”, кажуть джерела.

Нагадаємо, затриманий у Парижі засновник Telegram Павло Дуров заявив під час допиту, що співпрацював з французькою контррозвідкою в межах боротьби з тероризмом.

Дурова відпустили під заставу в 5 мільйонів євро

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *