У Новоросійську стрілянина: порт у місті могли атакувати безекіпажні катери

У Новоросійську стрілянина: порт у місті могли атакувати безекіпажні катери Олесь ДрукачОсновні тези

  • У Новоросійську вночі 5 вересня пролунали сирени та стрілянина, що, за твердженням місцевої влади, могло бути результатом атаки морських дронів.
  • Мер міста Андрій Кравченко закликав мешканців не виходити на берег, не стояти біля вікон та не знімати відбиття атаки, але багато хто не послухав і виклав відео у соцмережі.
  • Новоросійськ є важливим російським портом на Чорному морі, куди через регулярні удари по кримських військових базах було переведено частину російського флоту.

Гучно в Новоросійську / Колаж 24 Каналу фото з соцмережБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:411x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Російське місто Новоросійськ цієї ночі чуло сирени та стрілянину. Місцева влада заявила про атаку морських дронів.

Мер Новоросійська Андрій Кравченко написав про це у соцмережах, як зауважив 24 Канал. Ба й місцеві вже чули вибухи у порту.

Місцева влада звернулася до людей у різні способи: у соціальних мережах, ЗМІ, через телебачення та радіо, а також увімкнула сирени. Останні, втім, як скаржилися люди, працювали погано.

Ймовірна атака на Новоросійськ 5 вересня: що відомо

У Новоросійську вночі 5 вересня могла відбутися атака БЕКами – безекіпажними катерами (простіше кажучи, морськими дронами).

Мер Новоросійська закликав мешканців міста не виходити на берег, не стояти біля вікон, особливо у будинках на першій береговій лінії. І, звісно, та не знімати та не викладати відбиття атаки.

Але його не послухали, і ми маємо контент із Новоросійська: дивіться відео з соцмереж

І перші зображення можливих наслідків: дивіться відео з соцмереж

Довідка. Новоросійськ – це порт на Чорному морі в Краснодарському краї Росії. Через регулярні удари різного штибу дронів і ракет по кримських військових базах російське командування перевело частину свого флоту саме туди. Також це місто є головним торговим портом Росії на Чорному морі.

Де розташований Новоросійськ: дивіться карту

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *