Арахамія анонсував створення нової інституції – Міністерства повернення українців

Арахамія анонсував створення нової інституції – Міністерства повернення українців Дмитро УсикОсновні тези

  • Давид Арахамія анонсував створення нової інституції – Міністерства повернення українців.
  • Проводяться обговорення кандидатів, які могли би очолити це міністерство.
  • Президент Володимир Зеленський зазначив, що за кордоном перебуває 7,5 мільйонів українців і наголосив на важливості створення “Міністерства єдності” для їх повернення.
  • Одне з головних завдань міністерства буде забезпечити українців роботою в Україні та зміцнити зв’язок між країною та її громадянами за кордоном.

Міністерство повернення українців / Колаж 24 Каналу

У середу, 4 вересня, стало відомо, що в Уряді планується створення нової інституції. Йдеться про Міністерство повернення українців.

Про це повідомив очільник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

Міністерство повернення українців

Обговорили створення нової інституції в уряді з робочою назвою Міністерство повернення українців. Проводимо обговорення кандидатів, які могли б його очолити,
– пише Арахамія.

Під час пресконференції 27 серпня Володимир Зеленський зазначив, що наразі за кордоном перебуває 7,5 мільйона українців. Тоді ж він анонсував, що Україна планує створити профільне “Міністерство єдності” для їх повернення додому. Один з напрямів, яким буде займатися відомство – дати цим громадянам роботу в Україні.

Президент зазначив, що є люди, які бачать своє життя за кордоном за тих чи інших обставин. Він переконаний, що з такими людьми треба працювати, допомагати – важливо не втрати ланцюг між Україною та українцями. За словами Зеленського, нова структура має забезпечити достатню силу глобальної української єдності.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *