Внаслідок атаки на Львів загинув екскерівник міграційної служби області Олександр Погорецький

Внаслідок атаки на Львів загинув екскерівник міграційної служби області Олександр Погорецький Анастасія КушпітОсновні тези

  • Внаслідок атаки на Львів 4 вересня загинув екскерівник міграційної служби області Олександр Погорецький.
  • Міграційна служба Львівщини офіційно підтвердила його загибель та висловила співчуття родині та близьким.
  • Олександр Погорецький очолював Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області з 2014 по 2019 рік.
  • Погорецький народився 29 травня 1970 року, мав дві вищих освіти та проходив строкову службу в ЗСУ.

Загинув Олександр Погорецький / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:111x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

З’явилися деталі про ще одного загиблого внаслідок атаки по Львову 4 вересня. Росія вбила екскерівника міграційної служби області Олександра Погорецького.

Інформацію про його загибель офіційно підтвердили у Міграційній службі Львівщини. У відомстві висловили співчуття його родині та близьким.

Що відомо про Олександра Погорецького

Олександр Погорецький став однією із жертв унаслідок атаки по Львову 4 вересня. З 2014 по 2019 рік він очолював Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Колектив міграційної служби Львівщини висловлює щирі співчуття родині та близьким. Нехай Господь дасть сили пережити це важке горе, а загиблому подарує життя вічне на небесах,
– написали у ДМС Львівщини.

Біографія Погорецького

DailyLviv.com пише, що Олександр Погорецький народився 29 травня 1970 року, він родом із селища Іваничі Волинської області. Відомо, що він проходив строкову службу в ЗСУ.

Також чоловік мав дві вищі освіти – закінчив історичний і юридичний факультети Львівського національного університету імені Івана Франка.

Після закінчення вишу Погорецький працював комерційним директором ВТГ “Гряда” Жовківського району Львівської області.

Після цього встиг попрацювати головним спеціалістом відділу у справах міграції Управління міграційної служби у Львівській області, заступником начальника відділу, завідувачем сектору ресурсного забезпечення, а також начальником Сихівського районного відділу у місті Львові ГУ ДМС України у Львівській області.

Нагадаємо, що 5 вересня у Львові оголосили Днем жалоби за загиблими.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *