Збільшення флоту F-16: прем’єр Нідерландів та Зеленський заявили про нові “ідеї”

Збільшення флоту F-16: прем’єр Нідерландів та Зеленський заявили про нові “ідеї” Маргарита ВолошинаОсновні тези

  • Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф обговорили збільшення флоту винищувачів F-16.
  • Основна увага була зосереджена на посиленні системи протиповітряної оборони для захисту від російського терору.
  • Під час спільного брифінгу лідери також обговорили шляхи досягнення справедливого миру.

Зеленський і прем’єр Нідерландів обговорили збільшення флоту F-16 / Колаж 24 Каналу, ілюстративне фото

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф обговорили питання посилення системи протиповітряної оборони й збільшення флоту винищувачів F-16.

Зокрема, вони обговорили питання захисту від російського терору та шляхи досягнення справедливого миру. Вищезгадані питання порушили під час їхнього спільного брифінгу, пише 24 Канал.

Зеленський та Схоф обговорили збільшення флоту F-16

Ключові речі – це ППО, постачання систем Patriot і ракет, збільшення нашого флоту F-16. Є щодо цього в нас ідеї. Також – оборонні пакети для України: снаряди, техніка і санкції проти Росії – усе те, що не дозволяє Росії відкривати нові фронти для України,
– заявив український президент.

Як наголосив Володимир Зеленський, Нідерланди є лідером у коаліціях ППО та винищувачів F-16. “Важливо, щоб ми разом працювали на те, щоб і Путін особисто, і всі, хто реалізовує його божевілля, відповідали за цю агресію – за вбивства українців, за депортацію дітей та всі інші злочини цієї війни”, – додав він.

Зауважимо також, що під час свого першого офіційного візиту до України прем’єр-міністр Нідерландів оголосив про новий пакет допомоги на понад 200 мільйонів євро. До слова, Схоф також наголосив, що його країна не проти використання Україною далекобійної зброї для ударів по цілях у Росії.

Водночас він нагадав про міжнародне гуманітарне право.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *