Компанія, яка знайшла другий найбільший алмаз у світі, святкує нову перемогу

Компанія, яка знайшла другий найбільший алмаз у світі, святкує нову перемогу Віта СвірневськаОсновні тези

  • Компанія Lucara Diamond знайшла другий найбільший алмаз у світі у копальні в Ботсвані.
  • Після цього відкриття акції компанії різко підвищилися на фондовій біржі у Торонто на 91%.
  • Акції Lucara Diamond торгуються за 0,44 долара за штуку, з ринковою капіталізацією в 204,9 мільйона доларів.

Акції компанія, яка знайшла сенсаційний алмаз, різко зростають в ціні / UnsplashБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:571x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Компанія Lucara Diamond, яка зареєстрована у Канаді, здивувала увесь світ новиною про алмаз, який знайшли в одній з країн Африки. Тепер акції компанії стрімко дорожчають на біржі.

Компанія, яка знайшла сенсаційний алмаз, різко дорожчає на біржі

Канадська компанія Lucara Diamond, яка спеціалізується на розвідці та видобутку алмазів, фіксує стрімке зростання вартості своїх акцій на ринку. Цінні папери дорожчають після новини про виявлення другого найбільшого алмаза в історії.

Нагадаємо, що алмаз знайшли у копальні у Ботсвані. Камінь має вагу у 2492 карати, але фахівці мають ще провести його оцінку, аби з’ясувати, діаманти якої якості вдасться з нього зробити. На цьому фоні акції компанії, які торгуються на фондовій біржі у Торонто, 22 серпня злетіли в ціні на 91% до 0,63 канадського долара за штуку.

Вартість цінних паперів зросла майже вдвічі порівняно з попереднім торговим днем. На момент створення цього матеріалу, акції Lucara Diamond торгуються на рівні 0,44 канадського долара за штуку, згідно з даними Yahoo!Finance, зрісши на 34,85%. Поточна ринкова капіталізація компанії становить 204,9 мільйона канадських доларів.

Твоя кар’єра має значення! Почни її там, де про тебе дбатимуть. Райффайзен Банк – це компанія, яка поважає та підтримує ветеранів, надає підтримку демобілізованим колегам та запрошує колишніх учасників бойових на роботу. До того ж роботодавець запровадив посаду офіцера з питань ветеранів, який опікується потребами захисників і захисниць. Дізнатися більше можна за посиланням.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *