Польща знову підіймала авіацію через ракетну атаку Росії на Україну

Польща знову підіймала авіацію через ракетну атаку Росії на Україну Юлія МурінаОсновні тези

  • Польща 2 вересня підіймала авіацію через ракетну атаку Росії на Україну.
  • Військові попереджали про можливе підвищення рівня шуму у південно-східній частині Польщі через польоти польських і союзницьких літаків.

Польща 2 вересня підіймала авіацію через атаку Росії на Україну / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні)Більше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:501x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Вранці 2 вересня окупанти вдарили по Україні ракетами. Через російську атаку на нашу державу Польща знову підіймала авіацію.

Про це Оперативне командування Польщі повідомило в соцмережі Х, раніше відомій як твітер. Також заявило про польоти союзницьких літаків, передає 24 Канал.

До речі, оперативні деталі ворожої атаки читайте в нашому телеграмі.

Польща підіймала авіацію через атаку Росії на Україну

Військові попередили, що у південно-східній частині країни можливе підвищення рівня шуму, пов’язане з початком польотів польських і союзницьких літаків у повітряному просторі Польщі.

Сьогодні вночі спостерігалася інтенсивна діяльність дальньої авіації Росії, пов’язана з завданням ударів по об’єктах, розташованих на території України. Востаннє така активізація російської дальньої авіації була зафіксована 27 серпня цього року,
– заявили в Оперативному командуванні.

Зазначили, що було розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі. Оперативне командування постійно стежить за ситуацією.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *