У Міноборони хочуть продовжити можливість оновлення даних в Резерв+

У Міноборони хочуть продовжити можливість оновлення даних в Резерв+ Поліна БуяноваОсновні тези

  • Міністерство оборони України прагне зберегти можливість оновлення військово-облікових даних через застосунок “Резерв+”.
  • Заступниця міністра з питань цифровізації Катерина Черногоренко зазначила, що міністерство хоче продовжити терміни оновлення даних навіть після 60-денного терміну, який минув 16 липня.
  • Речник Міноборони Дмитро Лазуткін раніше заявляв, що терміни продовжувати не планують, оскільки всі військовозобов’язані мали можливість оновити дані за 60 днів.

Термін оновлення даних в Резерв+ закінчився 16 липня / Колаж 24 Каналу

У Міністерстві оборони України працюють над тим, щоб зберегти можливість оновлення військово-облікових даних через застосунок Резерв+.

Про це розповіла заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко. Варто зазначити, що, за законом, всі військовозобов’язані громадяни у віці 18 – 60 років мали оновити дані протягом 60 днів, тобто до 16 липня.

Чи продовжать терміни оновлення даних

За словами Черногоренко, Міністерство оборони хоче продовжити та розширити можливості оновлення даних через застосунок Резерв + навіть після 60-денного терміну, який минув з моменту набуття чинності закону про мобілізацію.

Ми б дуже хотіли, щоб можливість оновлення даних продовжувалася, нарощувалася, і користувачі мали можливість зробити це в “законному полі”. Будемо пропонувати, як це організувати, як це зробити,
– сказала заступниця міністра

Водночас речник Міноборони Дмитро Лазуткін раніше заявляв, що військовозобов’язані українці мали можливість оновити свої військово-облікові дані за 60 днів, тому терміни продовжувати не будуть.

До слова, раніше Катерина Черногоренко заявила, що додаток “Резерв+” планують перетворити на онлайн-ТЦК. Туди також можуть додати опцію онлайн-рекрутингу для мобілізації у “два кліки”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *