Лишилося лише згарище: у мережі з’явилися кадри розбитої колони росіян в Курській області

Лишилося лише згарище: у мережі з’явилися кадри розбитої колони росіян в Курській області Владислав КравцовОсновні тези

  • Українські військові успішно знищили російську колону в Курській області, залишивши від техніки лише згарище.
  • Відео з місця подій оприлюднив український волонтер Сергій Стерненко, на якому видно обгорілі рештки техніки та чутно скарги росіянина про знищення автівок і мосту.
  • Росіянин вказує на наявність жертв серед військових, хоча влада Росії запевняє, що ситуація під контролем.
  • Стерненко також натякнув, що дрони знищили російські понтони, які не встигли розгорнутися, і показав відео роботи цих дронів.

У Курській області знищили чергову колону росіян / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:091x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Українські військові продовжують виконувати операцію у Курській області країни-агресорки. Цього разу нашим захисникам вдалося знищити чергову колону загарбників.

У мережі також з’явилися кадри із залишками цієї колони. Від автівок та іншої військової техніки лишилося лише згарище.

Що лишилося від знищеної колони у Курській області

Відео з розбитою російською колоною у Курській області оприлюднив у себе в телеграм-каналі український волонтер та активіст Сергій Стерненко. На кадрах окупант бідкається, що ще нещодавно автівки були цілими, а потім їх знищили.

Також росіянин жаліється, що також поблизу колони підірвали міст. За словами очевидця, “по мостах луплять дуже ретельно”.

Який вигляд має знищена колона росіян у Курській області: дивіться відео

На іншому відео цей же росіянин каже, що внаслідок удару по колоні також є жертви. Однак, як він стверджує “влада мовчить, у них все під контролем”. На кадрах можна побачити, що деяка військова техніка ворога ще димить після того, як горіла.

Техніка росіян у Курській області димить після пожежі: дивіться відео

Окрім того, Сергій Стерненко натякнув, що на відео ті самі російські понтони, які не встигли розгорнутись, бо по них відпрацювали дрони. Також волонтер оприлюднив відео, де показана робота цих самих дронів по ворогу.

Як дрони відпрацьовують по росіянах у Курській області: дивіться відео

До слова, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський 30 серпня розповідав, що наші військові просунулися на 2 кілометри в Курській області, взявши під контроль 5 квадратних кілометрів нових територій. Наразі ж операція наших військових у цьому російському регіоні триває.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *