“Спалила” геолокацію: Дурова могла здати його дівчина,– ЗМІ

“Спалила” геолокацію: Дурова могла здати його дівчина,– ЗМІ Ася Ковальова Основні тези

  • Поліція затримала російського бізнесмена Павла Дурова в паризькому аеропорту Ле Бурже після його прибуття з Азербайджану.
  • Дівчина Дурова опублікувала геолокацію та плани подорожі до Франції, що може бути причиною затримання.
  • Надання доступу до Telegram правоохоронним органам допоможе в боротьбі з різними видами злочинності, від тероризму до грабіжників.

Дурова могла здати його дівчина / Фото з соцмереж Павла Дурова

Російського бізнесмена Павла Дурова затримала поліція у паризькому аеропорту Ле Бурже одразу після його прибуття з Азербайджану. Причиною затримання могли стати дії його дівчини, яка опублікувала геолокацію та плани щодо їхнього приїзду до Франції.

Павла Дурова затримали одразу після його виходу з приватного літака. Його звинуватили в тому, що він не видаляв незаконний контент і не взаємодіяв з правоохоронними органами під час розслідування щодо торгівлі наркотиками, дитячої порнографії та шахрайства.

Кохана Дурова оприлюднила його місцезнаходження

За інформацією видання, на борту була росіянка Юлія Вавілова, яку називають обраницею Дурова. 24-річна дівчина з Росії проживає в Дубаї та супроводжувала його під час напруженого туру країнами, включно з Казахстаном, Киргизстаном і Азербайджаном.

Юлія розмістила всі геолокації в соціальні мережі, фактично повідомивши французьку владу про прибуття Дурова до Парижа. Правоохоронцям залишалося лише дочекатися його приземлення.

Це змусило прихильників теорії змови припустити, що Вавілова є агентом Моссаду, який виконує місію “медової пастки”, щоб доставити його (Дурова – 24 Канал) в руки західних спецслужб,
– пише видання.

У результаті надання правоохоронним органам доступу до Telegram дозволить їм отримати інформацію, яка може бути вкрай важливою для відстеження злочинців – від терористів до дрібних грабіжників.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *