Є обмеження, – Подоляк про нову українську зброю

Є обмеження, – Подоляк про нову українську зброю Анжела ФігінОсновні тези

  • Україна успішно випробувала балістичну ракету власного виробництва, здатну долати відстань 600 – 700 кілометрів.
  • Попри виробництво нової зброї, Україна все ще має проблеми з кількістю ракет та системністю ударів.
  • Для впливу на країну-агресора, потрібно, щоб партнери зняли обмеження на дальність ураження, а Україна збільшила виробництво.

Більше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:521x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Україна успішно випробувала балістичну ракету власного виробництва. Вона може долати відстань 600 – 700 кілометрів.

Інші тактико-технічні характеристики нової ракети поки маловідомі. Однак в ексклюзивному інтерв’ю 24 Каналу радник голови ОПУ Михайло Подоляк сказав, що Збройним Силам точно ніхто не зможе завадити використовувати свою зброю.

На сьогодні ключова проблема у кількості

Але є обмеження. Коли ми говоримо про далекобійні спроможності України, то це питання кількості інструментів. Дві – три ракети не розв’язують питання, адже територія Росії надто велика, військових об’єктів й ресурсу для продовження війни у росіян багато,
– мовив Подоляк.

Аби удари балістичними ракетами українського виробництва мали вплив на країну-агресора, а це знову ж таки інструмент примусу, необхідно атакувати системно й великою кількістю. Одна з ключових проблем на сьогодні – кількість.

Необхідні зняття обмежень щодо дальності ураження й постачання ракет від партнерів, інвестиції та нарощування власного виробництва. Хотілося, аби все це було синхронізовано й постачання, й свої ресурси, й інвестиції у масштабування виробництва,
– зауважив радник голови ОПУ.

На його думку, виробництво власної балістичної ракети та ракети-дрона “Паляниці” – гарні інвестиції, розуміння куди Україна рухає світ військово-промисловий комплекс.

“Повертаючися до плану перемоги президента, було б бажано інвестувати у ВПК набагато більше грошей, адже все це можна було б масштабувати”, – додав Подоляк.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *