Він разом з Малюком вбивав чеченців у Києві, – Зеленський відповів на критику в бік Татарова

Він разом з Малюком вбивав чеченців у Києві, – Зеленський відповів на критику в бік Татарова Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Президент України Зеленський відповів на критику Олега Татарова, заявивши, що той разом з головою СБУ вбивав чеченців у Києві.
  • Зеленський також наголосив, що ця інформація була непублічною, хоча про неї знають і США, й інші партнери.

Зеленський відповів на критику Татарова / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:421x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Володимир Зеленський прокоментував критику у бік заступника керівника Офісу Президента Олега Татарова. Президент України заявив, що він доклав чимало зусиль для захисту України, зокрема – ліквідовував чеченців у Києві.

Про це Зеленський заявив на пресконференції. Він також поставив журналістам запитання, чому він повинен виганяти Татарова, передає 24 Канал.

Зеленський про Татарова

Журналісти поцікавилися у президента, як він оцінює ефективність своєї команди, зокрема – заступника керівника ОП Олега Татарова, якого неодноразово критикують у мережі.

У відповідь Зеленський наголосив, що не хотів говорити про нього. Втім, він зауважив, що Татаров зробив чимало для боротьби України. Ба більше, президент наголосив, що Татаров разом з головою СБУ Василем Малюком вбивали чеченців у Києві.

Що стосується Татарова. Я також не хотів про це говорити, хоча з вами (українськими журналістами – 24 Канал) у мене був офрек… Я здивований вашими запитаннями. Я не хотів про це казати, але це знають і США, і всі – Олег Татаров разом з Василем Малюком вбивали чеченців в Україні, в Києві. Вигнати? Щоб його вбили росіяни?
– заявив президент.

Він додав, що деяка інформація залишається непублічною, тому що цього вимагає ситуація.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *