Путін вже не гравець, – Зеленський про операцію у Курській області

Путін вже не гравець, – Зеленський про операцію у Курській області Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • Президент Зеленський заявив, що Курська операція показала недієздатність Путіна як політичного гравця.
  • Увесь світ побачив, що він – звичаний злодій, який має ядерну зброю.

Зеленський заявив, що Курська операція відкрила світові очі на Путіна / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:081x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Президент України дав інтерв’ю індійським ЗМІ. Зокрема, глава держави прокоментував операцію ЗСУ у Курській області та реакцію на неї російського керівництва.

За словами Володимира Зеленського, Курська операція відкрила світові очі на те, що Путін не є політичним гравцем, а лише злодієм, який має ядерну зброю.

“Він просто маньяк”

Президент зазначив, що усі думають про те, що у Путіна великі геополітичні цілі та імперські погляди. І справді, він прагне повернути вплив, який був у Радянського Союзу.

Водночас Зеленський наголосив, що в очільника Кремля нічого не вийде. Він не зможе повернути вплив. Він просто не встигне. Ні роки, ні світ не дадуть йому встигнути.

Вже українська армія маленькою чисельністю заходить в його області, і він нічого не може зробити 20 днів. Нічого. Усі навколо політичні гравці бачать, що усе з ним (Путіним – 24 Канал) зрозуміло. Армія у нього не така потужна. Він просто злодій, який погрожує ядерною зброєю,
– заявив глава держави.

Президент підкреслив, що ті лідери, які навіть тиснуть Путіну руки, товаришують з ним, мають контракти, зробили висновки, що він вже не гравець. “Він просто маньяк, серйозний терорист. І так більшість до нього ставиться”, – пояснив Зеленський.

Окремо політик зауважив, що Путіну абсолютно байдуже до власного населення, і про це говорить те, як розміщені засоби ППО у Росії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *