У Польщі в аеропорту українця не пустили на літак та затримали – що сталось 

У Польщі українця не впустили до літака через скандал в аеропорту / Фото: pixabay.com

Українця також оштрафували на 1000 злотих.

У Польщі 44-річний турист з України влаштував скандал в аеропорту. Через це правоохоронці змушені були застосувати газовий балончик та затримати порушника. 

Про це пише польське видання wprost.pl. 

Інцидент стався в аеропорту імені Леха Валенси в Гданську.  Як з'ясувалося, при бронюванні квитків сталася помилка, через що турист з України повинен був заплатити додатковий збір. Коли українець почув від працівника аеропорту, що йому доведеться сплатити ще одну вартість подорожі, він розлютився.

Чоловік був настільки агресивним, що в ситуацію втрутилися співробітники прикордонного загону спеціального призначення. Після того, як подальші прохання заспокоїти його не принесли результату, правоохоронці вирішили вивести пасажира силою.

“Пасажир виявився сильнішим. Поліцейські застосували газовий балончик і наділи на нього наручники. Як з'ясувалося, потенційний мандрівник перебував у стані алкогольного сп'яніння”, – пояснив Тадеуш Грухалла, пресофіцер Морського регіонального відділу Прикордонної служби в Гданську.

Згідно з інформацією, наданою службою, після протверезіння в Соціальному пункті невідкладної допомоги для осіб в стані алкогольного сп'яніння в Гданську, прикордонники оштрафували 44-річного громадянина України на 1 000 злотих.

Нагадаємо, у Польщі прокоментували події в Курській області. 

Новини ТСН 00:00 за 24 серпня. День Незалежності, Бронюк у чиновниках

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *