Погрожував зброєю працівникам ТЦК в Одесі: у поліції встановили особу чоловіка

Погрожував зброєю працівникам ТЦК в Одесі: у поліції встановили особу чоловіка Дмитро УсикОсновні тези

  • У Одесі чоловік під час перевірки документів погрожував працівникам ТЦК пістолетом, в результаті чого поліція відкрила кримінальне провадження.
  • Правоохоронці встановили особу правопорушника – 38-річного чоловіка, який відмовився пояснювати свої дії та мав у володінні пневматичний пістолет.
  • Інцидент став приводом для початку досудового розслідування за статтею про погрозу вбивством, а також розгляду можливості повідомлення фігуранту про підозру.

Конфлікт з ТЦК в Одесі / Колаж 24 Каналу

В Одесі чоловік під час перевірки документів почав погрожувати працівникам ТЦК пістолетом. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом погрози вбивством.

Як зазначили правоохоронці, інцидент трапився 20 серпня вдень на вулиці Акордній, що в Хаджибейському районі Одеси. Поліцейські провели досудове розслідування та поділилися результатами.

Деталі конфлікту

Так, під час перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних у перехожого, останній відмовився надати документи.

Чоловік спровокував конфлікт з військовими, погрожував їм фізичною розправою та застосуванням пістолета, який направляв на них, приставив до грудей одного з військових, а потім втік,
– додали правоохоронці.

Поліція встановила правопорушника – 38-річного чоловіка. Той відмовився надавати пояснення щодо своїх дій. У нього вилучили пістолет, попередньо пневматичний, під патрон Флобера. Його буде скеровано на експертизу.

Чоловіка затримали, а пістолет вилучили / фото поліції

Дізнавачі розпочали провадження за статтею 129 КК України, тобто погроза вбивством. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *