Удар по кафе на Запоріжжі: 15-річний хлопець помер у реанімації

Удар по кафе на Запоріжжі: 15-річний хлопець помер у реанімації Ірина МарціяшОсновні тези

  • Російські окупанти 20 серпня атакували дитяче кафе у Запорізькій області, внаслідок чого було поранено підлітка.
  • Його доставили до обласної клінічної лікарні у непритомному стані.
  • На жаль, 15-річний хлопець помер у реанімації.

Помер 15-річний підліток, який постраждав внаслідок російського удару / Колаж 24 Каналу (Фото Нацполіції)Більше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:361x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Російські окупанти завдали удару по дитячому кафе в Запорізькій області. Внаслідок цього, був поранений 15-річний хлопець.

Його було доставлено до обласної клінічної лікарні у непритомному стані, медики проводили реанімаційні заходи. На жаль, стало відомо, що підліток помер у реанімації.

Помер 15-річний підліток, який постраждав внаслідок російського удару

У вівторок, 20 серпня, стало відомо, що окупаційна армія поцілила по селу Малокатеринівка на Запоріжжі. Тоді росіяни влучили в дитяче кафе, про що повідомляв голова обласної ОВА Іван Федоров.

Згодом в Національній поліції повідомили, що внаслідок дій ворога поранення отримали четверо дітей: 11, 14, 15, 17 років та дівчина 18-ти років.

Тоді ж додали, що 15-річного хлопця доставлено до обласної клінічної лікарні у непритомному стані, медичні працівники проводили реанімаційні заходи.

Вже о 20:30 у Суспільному повідомили з посиланням на старосту селища Малокатеринівка, що, на жаль, 15-річний хлопець, який зазнав поранень, помер у реанімації.

Трагічну звістку про загибель підлітка, який зазнав поранень після атаки, підтвердили в ДСНС. Також відповідну інформацію вказав і Іван Федоров.

Помер підліток, який постраждав внаслідок російського обстрілу Малокатеринівки,
– ідеться в повідомленні.

Додамо, що Федоров також повідомив, що до медзакладів доставили ще двоє дітей, постраждалих внаслідок обстрілу дитячого кафе “Левада”. Таким чином загальна кількість травмованих зросла до 5 осіб. Усі отримують медичну допомогу.

Зазначимо, що в Офісі Генерального прокурора вказали, що розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Ще один злочин Росії за межами людяності. Ми не зупинимось, поки винуватці цієї злочинної агресії не постануть перед судом,
– наголосив Генеральний прокурор Андрій Костін.

Суспільне також опублікувало відео, який вигляд має дитяче кафе в Малокатеринівці Запорізького району, куди поцілили російські військові.

Дитяче кафе на Запоріжжі, в яке влучили окупанти: дивіться відео

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *