У мережі показали відео, де жителька Суджі розмовляє з воїнами чистою українською мовою

У мережі показали відео, де жителька Суджі розмовляє з воїнами чистою українською мовою Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • У мережі опублікували відео, де мешканка Суджи спілкується з військовими українською.
  • Жінка розповідає, що їй нема чого пити та їсти.

У Суджі люди спілкуються українською / Колаж 24 Каналу

Південь Курської області, зокрема територія, де розташована славнозвісна Суджа, належить до українських етнічних земель. Тому нерідко з нашими військовими місцеві жителі спілкуються солов’їною.

Після початку операції ЗСУ у Курській області у мережі з’явилося чимало відео, на яких тамтешні жителі дивують знаннями української.

Не забули рідне слово

Так, на одному із таких відео літня жінка скаржиться українським військовим, що в неї не залишилося нічого ні їсти, ні пити. Тоді наші захисники діляться із бабусею своїми запасами.

Бабуся із Суджі розмовляє з бійцями ЗСУ: дивіться відео

Нагадаємо, що Україна вирішила створити у Суджі військову комендатуру. Очолювати її призначили генерал-майора Едуарда Москальова. Одними із основних функцій комендатури є забезпечення взаємодії різних родів військ, які виконують бойові завдання на суміжній території, постачання необхідних продуктів і речей цивільному населенню, облаштування побуту українських військовослужбовців.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *