Курська область в око потрапила: у Путіна тепер вважають переговори з Україною “недоречними”

Курська область в око потрапила: у Путіна тепер вважають переговори з Україною “недоречними” Вікторія КульженкоОсновні тези

  • Росія вважає переговори з Україною “недоречними” внаслідок ситуації в Курській області.
  • Помічник президента Росії вважає, що наразі неслушно розпочинати переговорний процес з Україною, але пропозиція залишається дійсною.
  • Пропозиція Путіна про мирні перемовини була висунута до саміту НАТО у липні, але Росія хоче домовлятись на своїх умовах, які Україна не приймає.

Переговори України та Росії / Колаж 24 Каналу

Нещодавно Росія пропонувала вести мирні перемовини з Україною, проте на своїх умовах. На тлі останніх подій там змінили позицію стосовно цього.

Помічник президента Росії Юрій Ушаков сказав, що наразі було б недоречно розпочинати переговорний процес з Україною. За його словами, пропозиція все одно дійсна, передає 24 Канал.

Все залежить від ситуації в Курській області

Ушаков сказав, що озвучені Путіним пропозиції щодо виведення ЗСУ з чотирьох нових регіонів та подальшого початку переговорів не анульовані.

Він наголосив, що ситуація залежатиме від стану справ на полі бою, зокрема в Курській області.

Пропозиція Путіна про мирні перемовини прозвучала ще перед початком саміту НАТО у липні. Звісно, Росія хоче домовлятись на своїх умовах. Зокрема, тоді агресорка висунула цілу низку умов, на які наша держава не може погодитись.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *