Київ був під атакою північнокорейських ракет і дронів

Київ був під атакою північнокорейських ракет і дронів Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Зранку 18 серпня ворог майже одночасно атакував Київ дронами й ракетами. За попередніми даними, по столиці запустили північнокорейські балістичні KN-23.
  • У КМВА повідомили, що сили ППО провели потужну бойову роботу й знищили усі цілі на підступах до столиці.
  • Станом на цю хвилину в Києві не зафіксовано руйнувань, інформація щодо потерпілих не надходила.

Київ атакували ракетами й дронами / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:401x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Київщина опинилася під комбінованим ударом ворога. Так, російські загарбники атакували столицю дронами та північнокорейськими балістичними ракетами.

Потужні вибухи у Києві лунали близько о 5-й ранку. За попередньою інформацією сили ППО успішно відпрацювали й знищили усі ворожі цілі.

Скільки цілей збили в Києві

Вранці 18 серпня, приблизно о 05:00, ворог атакував Київ балістичним озброєнням. Варто зауважити, що це вже третій обстріл столиці у серпні з чітким інтервалом у 6 днів між кожною атакою.

За попередньою інформацією, Київ атакували північнокорейськими балістичними ракетами типу KN-23. Як наголосили в КМВА, ранковий удар 18 серпня був практично ідентичний двом попереднім. Втім, сили ППО успішно відбили ворожу атаку й знищили усі балістичні ракети на підльоті до столиці.

Зверніть увагу! Точну модифікацію озброєння та кількість збитих ракет оприлюднять згодом у звітах Повітряні сили.

Крім того, практично одночасно з балістикою, в бік Києва заходило кілька ударних БпЛА ворога. Сили ППО вкотре стали на заваді ворожих планів і знищили усі “Шахеди” далеко за межами столиці.

Станом на цю хвилину в Києві не зафіксовано руйнувань, інформації щодо потерпілих не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються,
– додали в КМВА.

Додамо, що росіяни постійно намагаються завдати ударів по Київщині. Так, під час атаки у ніч проти 17 серпня ворог також атакував Україну дронами-камікадзе типу “Шахед”, частину з яких – спрямував на Київщину. Сили ППО вкотре провели потужну бойову роботу й знищили усі ворожі цілі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *