Поліцейська назвала ветерана “кон**ним інвалідом”: правоохоронці почали службове розслідування

Поліцейська назвала ветерана “кон**ним інвалідом”: правоохоронці почали службове розслідування Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Поліцейська образила ветерана у Києві після зауваження щодо неправомірного паркування.
  • Правоохоронці розпочали службове розслідування щодо поведінки поліцейської.

Поліцейська образила ветерана у Києві / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:471x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

У Києві поліцейська образила військового у відповідь на його зауваження. Нині за справу взялися правоохоронці, які проведуть службове розслідування.

Скандал стався 14 серпня у Дарницькому районі столиці. Відомо, що ветеран Павло Якімчук зробив зауваження щодо паркування, однак у відповідь почув образи.

Поліцейську, яка обізвала ветерана, очікує службове розслідування

Ветеран Павло Якімчук зробив зауваження водію автомобіля, який припаркувався на місці для осіб з інвалідністю, однак не мав відповідної наліпки на лобовому склі.

Пане водій, добрий день. Може, вам значок подарувати? Ви припаркувалися на місці для осіб з інвалідністю,
– сказав ветеран.

Однак у відповідь він почув образливі слова. Так, пасажирка, яка була у формі поліцейської, обізвала ветерана “кон**ним інвалідом”, а також використовувала нецензурні слова. Ба більше, жінка стверджувала, що буцімто “з передка поприїжджали й думають, що їм усе можна”.

Військовий розповів про цю ситуацію в мережі. Зараз ГУНП в Київській області ініціювало службове розслідування. Відомо, що правоохоронниця працює в поліції Вишгорода.

Під час службового розслідування буде з’ясовано всі обставини події та надана правова оцінка щодо правомірності дій поліцейської,
– наголосили у поліції.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *