У Польщі знайшли 13-річного хлопчика, який важив менше 10 кілограмів

У Польщі врятували дитину / Фото: inpoland

Матір не хотіла допускати соцслужби до дитини.

У Польщі соціальні служби врятували 13-річного хлопчика, який важив менше 10 кілограмів. Правоохоронці уже затримали його 35-річну матір. 

Про це повідомляє польське видання wprost.pl. 

13-річного хлопця доправили до лікарні в небезпечному для життя стані.

“Мати залишила його на кілька днів без води, їжі, гігієни та медичної допомоги”, — повідомила Катажина Кухарська, прессекретарка Радомського воєводського відділу поліції. 

35-річна жінка сказала своїм рідним, що нібито передала дитину до центру, де про неї повинні були подбати. Родичі, однак, не були впевнені, що жінка говорить правду, тому поділилися своїми сумнівами з працівниками Муніципального центру соціальної допомоги в Кадзідло. Пізніше, під час втручання, вони знайшли хлопчика в квартирі — голодного та з виразками на тілі. 13-річного хлопця доправили до лікарні. У медичному закладі його зважили, після чого з'ясувалося, що його вага становить менше 10 кілограмів.

Законному опікуну хлопчика висунули звинувачення у психічному та фізичному насильстві з особливою жорстокістю щодо близької йому людини, а також у створенні неминучої небезпеки позбавлення життя або заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. 35-річна жінка не визнає своєї провини. Прокуратура клопотала про її тимчасовий арешт, з чим суд погодився.

Голова муніципалітету Кадзідло, де мешкав хлопчик, Анна Снядох розповіла, що спочатку мати не хотіла допускати соцслужби до дитини. Проте для них це було тривожним сигналом і вони прийшли до квартири, де і виявили дитину. 

Новини ТСН 16:00 16 серпня. Мільйони доларів на ухилянтах, Іскандери по Дніпру, Покровськ евакуюють

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *