У Росії заявили, що Україна здійснила ракетну атаку на Кримський міст

У Росії заявили, що Україна здійснила ракетну атаку на Кримський міст Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • Вдень у російському міноборони наголосили, що Україна атакувала Кримський міст вночі за допомогою 12 ракет ATACMS.
  • Окупанти переконують, що, мовляв, усі цілі збиті.
  • Крім того, раніше у відомстві заявили про знищення 5 БпЛА і трьох безкіпажних катерів.

Окупанти заявили про ракетну атаку на Кримський міст / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:441x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Вночі у Криму лунали потужні вибухи, зокрема в районі Керченського мосту. У міноборони Росії заявили, що Україна атакувала “незаконну конструкцію” ракетами ATACMS.

Так, у своєму зведенні щодо ситуації на фронті російське оборонне відомство повідомило, що сили ППО нібито відбили груповий ракетний удар по Кримському мосту.

Нічний удар по Криму

Окупанти заявили, що Україна атакувала міст 12 ракетами ATACMS, і що нібито усі вони були знищені.

Крім того, росіяни доповіли, що їхній Чорноморський флот ліквідував три безекіпажні катери військово-морських сил України, а одному завдав пошкодження.

Відомо, що уночі Кримський міст перекривали на чотири години. Через це на дорозі з боку Росії зібралося понад 1200 автомобілів, з боку Криму – понад 700.

Губернатор окупованого Севастополя Развожаєв, зокрема, заявляв, про те, що над містом було збито 3 БпЛА, а всього в акваторії Чорного моря нібито знищили п’ять повітряних безпілотників і два надводні.

Нагадаємо, що вибухи уночі лунали у кількох районах анексованого Криму. Було гучно у Сімферополі, Феодосії, Керчі, Чорноморську.

За словами Сергія Братчука, у Криму могли бути уражені паромна переправа і катер. Телеграм “Кримський вітер” припускає, що у Керчі був удар по ППО “Панцир-С1” .

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *