Курська операція – це репетиція звільнення Криму, – Наріман Джелял

Курська операція – це репетиція звільнення Криму, – Наріман Джелял Дмитро УсикОсновні тези

  • Курська операція – репетиція звільнення Криму, за словами Нарімана Джеляла.
  • Бої у Курській області спрямовані на відновлення територіальної цілісності України, включаючи Крим.
  • Українське керівництво атакувало територію Росії як підготовку до деокупації територій України.
  • Операція у Курську перевіряє тактики і стратегії воєнні та політичні.
  • Напрацьовується підготовка до переговорного процесу та управління на звільнених територіях.

Деокупація Криму / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:581x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Бої в Курській області, як й усі інші дії ЗСУ, спрямовані на досягнення єдиної мети – відновлення територіальної цілісності України. Тобто це підготовка до звільнення окупованих територій, у тому числі й Криму.

Про це заявив Наріман Джелял, перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу. Операція у Курській області є серйозним сигналом до Кремля про те, що всі запобіжники перестають діяти та світ втрачає терпіння.

Операція у Курську – це підготовка

На думку Нарімана Джеляла, українське керівництво увалило нестандартне рішення, атакувавши територію Росії. Він переконаний, що це продемонструвало неспроможність і неготовність російського керівництва до такого розвитку подій.

Заступник голови Меджлісу вказав, що йдеться про конкретні кроки у напрямку до деокупації Криму.

Розвиток подій, можна сказати, підтверджує озвучене мною раніше попередження мешканцям Криму, насамперед громадянам України – щоб вони не були необачними, щоб не прислухалися до мантри окупаційної влади “все порядку, нічого не бійтеся”. Я робив це не для того, щоб когось налякати, а просто щоб люди були морально та фізично готові убезпечити себе на момент здійснення деокупації, тобто ведення воєнних дій зі звільнення Криму,
– каже Джелял.

Він додав, що у кожній воєнній операції війська напрацьовують певний бойовий досвід, відпрацьовують стратегії. Саме тому операція в Курській області є перевіркою певних тактик і стратегій – як воєнних, так і політичних.

Наріман Джелял підкреслив, що напрацьовується підготовка до переговорного процесу, і вирішення низки нагальних питань на місцях. Це охоплює зусилля щодо взаємодії з місцевим населенням і створення ефективних структур управління на звільнених територіях.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *