Наймасовіше взяття ворога в полон: як вдалося провести операцію

Наймасовіше взяття ворога в полон: як вдалося провести операцію Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Спецпризначенці СБУ взяли в полон 102 російських військових. Це наймасовіше взяття ворога в полон за один раз.
  • Росіяни здалися в полон 14 серпня на території Курської області. Відомо, що росіяни є військовослужбовцями 488-го гвардійського мотострілецького полку Росії. Окрім того, серед полонених є кадирівці з підрозділу “Ахмат”.
  • Унікальна операція спецпризначенців включала захоплення розгалуженого опорного пункту з підземними комунікаціями.

В СБУ розповіли про наймасовіше взяття ворога в полон / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:471x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше АудіоновинВимкнути

Спецпризначенці СБУ взяли в полон 102 російських військових. Це наймасовіше взяття ворога в полон, яке вдалося провести за один раз.

Про це повідомили джерела 24 Каналу в Службі безпеки України. Росіяни здалися в полон 14 серпня на території Курської області.

Що відомо про успішну операцію

Джерела 24 Каналу повідомили подробиці, як понад 100 російських військових опинилися в полоні. Так, воїни ЦСО “А” СБУ провели унікальну операцію, в результаті якої відбулося наймасовіше взяття ворога у полон.

Спецпризначенці захопили та зачистили розгалужений, бетонований та якісно укріплений зі всіх сторін ротний опорний пункт – з підземними комунікаціями та приміщеннями для проживання особового складу, столовою, зброярнею та навіть банею. Противник не збирався здаватись в полон, провізії та боєприпасів було більш ніж достатньо.

Російські військові, які опинилися у полоні / Фото, надані 24 Каналу

Спецпризначенці ЦСО “А” СБУ взяли в полон 102 військовослужбовців 488-го гвардійського мотострілецького полку збройних сил Росії та підрозділу “Ахмат”.

Спецпризначенці СБУ взяли в полон 102 окупанти: дивіться відео

Раніше російські строковики, які також опинилися у полоні, записували відеозвернення до російського президента. Вони благали обміняти їх на воїнів “Азову”, однак у Кремлі офіційно на звернення не реагують.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *