У Литві заявили, що Україна принизила Путіна: як ЗСУ вдалося зганьбити диктатора

У Литві заявили, що Україна принизила Путіна: як ЗСУ вдалося зганьбити диктатора Маргарита ВолошинаОсновні тези

  • Україна атакувала Курську область в Росії, що спричинило приниження Путіна за словами міністра національної оборони Литви.
  • Лаурінас Кащюнас вважає вторгнення українських сил до Росії як показове приниження диктатора та підвищення бойового духу українців.
  • Операція у Курській області збільшує переговорну силу України та підіймає їхні позиції у розмовах з Москвою.

Україна принизила Путіна вторгненням у Курську область / Колаж 24 Каналу

Минулого тижня Україна почала атаку на Курську область в Росії. Міністр національної оборони Литви вважає подібні операції ЗСУ показовим приниженням диктатора Владіміра Путіна

Свою думку Лаурінас Кащюнас висловив в інтерв’ю на тлі просувань Сил оборони на російській території. За його словами, українці “вирішили зіграти цікаво”.

Україна принизила Путіна

Як вважає Кащюнас, вторгнення українських сил до Курської області – “це явне приниження Владіміра Путіна”. “Так звані оборонні лінії, судячи з усього, навіть не були спроєктовані, встановлені так, як вони повинні були бути. Зараз вони зайняли стільки території, скільки змогли взяти в тогорічному контрнаступі”, – каже він.

Очільник литовського оборонного відомства переконаний, що найголовнішим результатом операцій в Курській області стало підняття бойового духу українців та Сил оборони на тлі нещодавніх розмов про ймовірні “мирні перемовини” між Києвом та Москвою.

Українці вирішили зіграти цікаво, вони зміцнюють свої позиції, і якщо їм вдасться зберегти контроль над цією територією або контроль над центрами певної території, це дуже сильно збільшує їхню переговорну силу,
– припускає він.

До слова, у РНБО зазначили, що блискавичний рейд українських військ у Курську область перевершив усі очікування України та її західних партнерів. У зв’язку з цим Україна може переглянути свою подальшу стратегію, адже попередні цілі вже вдалося досягнути.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *