Загадкова смерть українця в Німеччині: атаки на українців за кордоном тривають

За кордоном усе частіше вбивають українців / slovoidilo.ua

Це не перший випадок нападу на українців.

У Німеччині сталося загадкове вбивство українця. 46-річний біженець помер у гуртожитку в Ростоку до прибуття швидкої допомоги. На тілі загиблого виявлено серйозні поранення, про це в ексклюзиві TSN.ua розповіла Людмила Труфин.

Пресслужба поліції Ростока повідомила, що “12 серпня 2024 року близько 12:15 співробітник служби безпеки знайшов тяжко пораненого чоловіка”. Лікар швидкої допомоги зміг лише констатувати смерть українця. Поліція розпочала розслідування, і наразі встановлено, що на місці інциденту є докази вбивства.

Цей випадок – не єдиний у серії нападів на українців за кордоном. У Варшаві в червні напали на двох молодих українців, завдавши їм ножових поранень. Нападники погрожували, а потім побили жертв, залишивши їх тяжко пораненими. У Чехії в червні агресивна група росіян напала на членів української волонтерської організації, завдавши фізичних ушкоджень. У Німеччині, в Дортмунді, невідомі напали на 15-річного підлітка з України, завдавши йому серйозних ножових поранень.

Нещодавно в Угорщині було вбито українця у сварці, що переросла в бійку. Підозрюваного затримали на місці злочину. Після цього справу взяло під контроль українське МЗС, а також розпочато розслідування у Німеччині щодо вбивства двох українських військових у Мурнау, запідозрено росіянина. Міністр внутрішніх справ Баварії відкидає версію політичного мотиву, але прокуратура не виключає можливості такого мотиву.

Проблеми з нападами на українців за кордоном тривають, і обставини цих випадків розслідуються.

Нагадаємо, у притулку для біженців у німецькому місті Росток убили українця. Патрульна поліція швидко затримала підозрюваного у злочині, але пізніше прокуратура вирішила звільнити його під заставу. Підозрюваним у справі є 26-річний громадянин України.

 

 
 
 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *