У Німеччині вбили українця у центрі для біженців

В Німеччині вбили українця / / slovoidilo.ua

Підозрюваного вже затримали.

В німецькому місті Росток затримали громадянина України за підозрою у вбивстві співвітчизника в центрі для біженців. Інцидент стався в центрі для біженців.

Про це повідомило DW.

Охоронець знайшов 46-річного українця без ознак життя та одразу ж повідомив про це поліцію та швидку допомогу. Лікарі, які прибули на місце події, змогли лише констатувати смерть, але не змогли встановити точну причину загибелі.

Наразі прокуратура не розкриває деталі вбивства та можливі мотиви підозрюваного. Розслідування триває, і правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини інциденту. Відомо, що клопотання про арешт подано, але поки що обставини справи залишаються невідомими. Очікується, що найближчим часом з’являться нові дані про цей випадок, але наразі інформація обмежена. 

Нагадаємо, у німецькому Ростоці в гуртожитку жорстоко вбили 46-річного українця. Чоловіка знайшов охоронець із серйозними пораненнями, але лікарі змогли лише констатувати смерть. Поліція розпочала розслідування. Раніше в Німеччині відбулося ще одне вбивство українців росіянином у баварському містечку Мурнау.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *