Чи змінилася ситуація на Покровському напрямку через операцію на Курщині

Чи змінилася ситуація на Покровському напрямку через операцію на Курщині Анастасія КушпітОсновні тези

  • Ворог продовжує тиснути на Покровському напрямку, використовуючи тактику малих груп по лісосмугах.
  • На 12 серпня ситуація на Покровському напрямку залишається без змін – українські військові не відчули зменшення російських окупантів на тлі наступу своїх побратимів на Курщину.

Чи змінилася ситуація на Покровському напрямку / Колаж 24 Каналу

Ворог продовжує тиснути на Покровському напрямку. Росіяни використовують тактику малих груп, переміщуючись лісосмугами.

Начальник служби зв’язків з громадськістю, речник 110-ї ОМБр імені генерала-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач розповів, що станом на 12 серпня ситуація на Покровському напрямку не змінилася.

Яка зараз ситуація на Покровському напрямку

За словами Сєкача, українські військові наразі не відчули зменшення кількості російських окупантів. Зокрема, з тієї ділянки фронту, де тримає оборону його підрозділ, ворог свої сили не виводив.

Я питав у хлопців, в аеророзвідки. Чи стало менше, чи ні. Ні, не стало менше, лише в деяких випадках зменшилась кількість FPV противника. Але загальна картинка не змінилась,
– сказав Сєкач.

Він зауважив, що на Покровському напрямку значно поменшало російської військової техніки. Зараз ворог її майже не використовує.

Однак росіяни застосовують тактику малих груп – їхні підрозділи по 2 – 3 людини переміщуються по лісосмугах, через що їх важко вистежити. Коли окупанти збираються у достатній кількості, то починають штурмувати українські позиції.

Зазначимо, що згідно з даними Генштабу, за минулу добу ЗСУ відбили на Покровському напрямку 52 ворожих штурмів в районах населених пунктів:

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *